De online Energie Bespaar Game @ Werk

De online Energie Bespaar Game @ Werk

Energiekosten besparen kan 'spelenderwijs'. Vanaf 3 april kun je in een team in een online game meespelen in 6 verschillende challenges. Je leert niet alleen waarom, maar vooral hoe! Inschrijven kan tot 28 maart.

Minder gas verbruiken uit Groningen en/of Rusland. Met energiebesparing kun je klimaatverandering tegengaan én gelijk ook kosten besparen. Als ondernemer op een bedrijventerrein of eigenaar/gebruiker van een gebouw wil je dit natuurlijk. Maar hoe doe je dat? En waarom nu precies? Met wie doe ik dat dan? Het antwoord op deze vragen ontdek je door mee te doen aan de online Energie Bespaar Game @ Werk. Een initiatief van onder andere 2BCollective - partner van Smart WorkPlace.

Utiliteitsbouw game 1: voor Gebouwen

In deze game speel je met en voor je eigen gebouw. Stel een team samen van 5 tot 10 personen. Je kunt denken aan: de vastgoedeigenaar van het gebouw, mede-huurders, de facility- en huisvestingmanager, maar ook aan andere eindgebruikers, de CSR-manager en zelfs aan jullie installateur. Ze kunnen allemaal samen meedoen in het team. Tijdens de game werken jullie immers aan acties voor jullie gebouw.

De acties in de game zetten aan tot verduurzamen van jouw eigen gebouw, samenwerken binnen jouw team, maar ook tot kennis ophalen en kennis delen met de buren. En omdat het een game is, speel je tegen andere teams van andere gebouwen en kun je zelfs handige en leuke prijzen winnen.

Utililiteitsbouw game 2: voor bedrijventerreinen

Deze game speel je samen met een team. Je kunt zelf zo’n team samenstellen van 5 tot 10 personen van ondernemers van jouw bedrijventerrein. Ook kun je je als individuele deelnemer aanmelden. Je wordt dan ingedeeld bij een team met andere deelnemers uit jouw regio.

De acties en opdrachten helpen het samenwerken op jouw bedrijventerrein te stimuleren, te leren van elkaar en natuurlijk om energie te besparen in je eigen pand. Uitdagingen bij het verduurzamen zoals netcongestie komen ook aan bod. De game speel je tegelijk met (en tegen) andere teams uit het hele land en per challenge kun je handige en leuke prijzen winnen.

De game start op 3 april. Deelname is gratis, omdat deze eerste ronde helemaal gesubsidieerd is. Het kost je alleen circa 30 tot 60 minuten per challenge. Naast kennis en levert de game ook concreet de eerste besparingen op. En omdat je de game tegelijk speelt met (en tegen) andere teams uit het hele land kun je handige en leuke prijzen winnen. Inschrijven kan tot 28 maart.

Meer weten? Bekijk alle info en meld je hier direct aan.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven