CTOUCH presenteert Impact Report over duurzaamheid

CTOUCH presenteert Impact Report over duurzaamheid

Met trots presenteert CTOUCH haar eerste jaarlijkse Impact Report. In dit report laat CTOUCH zien waar ze staat met betrekking tot haar duurzaamheidsdoelstellingen.

Het rapport geeft een overzicht van de initiatieven die door CTOUCH in 2022 zijn geïmplementeerd om dichter bij haar doelstellingen voor 2025 te komen. Deze doelen zijn het verminderen van de CO2-voetafdruk met 60% en het verhogen van de circulariteit van de producten met 25%.

Het eerste Impact Report

"Het eerste Impact Report van CTOUCH is een optelsom van onze jarenlange toewijding op het gebied van duurzaamheid. We hebben de resultaten van onze duurzaamheidsinspanningen in 2022 beknopt en overzichtelijk gebundeld: van onze toeleveringsketen tot MVO. We hopen dat onze initiatieven anderen inspireren om goed te doen. Samen kunnen we positieve impact maken.” - Remmelt van der Woude, CEO van CTOUCH en Chief Sustainability

Het rapport beschrijft de missie en voortgang van CTOUCH en hoe ze zich inzetten om de ecologische en sociale impact van hun organisatie te optimaliseren door middel van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO).

Het CTOUCH Impact Report 2022 is beschikbaar in het Engels, Duits en Nederlands.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven