CTOUCH nieuwe partner Smart WorkPlace

CTOUCH nieuwe partner Smart WorkPlace

“We geloven dat we iets unieks toe te voegen hebben aan de moderne werkplek.” Dat zegt expert Steven Zegelaar van CTOUCH, de nieuwe partner van Smart WorkPlace.

Welke kansen/ontwikkelingen ziet CTOUCH voor de werkomgeving van de toekomst? 

“De moderne werkplek kan zich in de toekomst overal begeven. Dat hoeft dus niet per se thuis of op kantoor te zijn, maar zal qua locatie heel dynamisch worden. De belangrijkste voorwaarden zijn dat de werkomgeving van de toekomst duurzaam, veilig en inspirerend is. Men moet zich er thuis voelen en technologie moet naadloos kunnen aansluiten op verschillende manieren van werken, inclusief de tools die men daarvoor wil gebruiken. Bij CTOUCH zien we volop kansen om bij bedrijven vergaderingen écht interactief en interessant te maken met de voordelen van ‘touch’. En daarnaast kunnen wij bijdragen aan de duurzaamheidsdoelstellingen van onze partners.” 

Welke rol kan CTOUCH daarbij spelen?  

“Wij willen graag overal zijn waar kennis gedeeld wordt. Onze rol daarin is om het mogelijk te maken om die kennis op een makkelijke, leuke en interactieve manier te delen met anderen door middel van touchscreens. Omdat we zelf actief met onze gebruikers in gesprek gaan kunnen we die touchscreens steeds slimmer maken en laten aansluiten op andere tools die veel gebruikt worden om in teamverband samen te werken. De voordelen van een touchscreen moet je zelf ervaren, dan zie je pas echt wat voor dynamiek er ontstaat in een vergadering of brainstormsessie. Wij zien onszelf dus ook een beetje als de ambassadeurs van het ‘nieuwe werken’.”

Waarom is het belangrijk voor CTOUCH om in een platform als Smart WorkPlace te participeren?  

“We geloven dat we iets unieks toe te voegen hebben aan de moderne werkplek. En iets dat heel goed kan aansluiten bij de gave oplossingen van andere partners die aangesloten zijn bij Smart Workplace. Het doel is voor ons dan ook echt om te kijken of we via Smart WorkPlace partnerships kunnen opzetten waarbij we samen mooie oplossingen voor zowel bestaande als nieuwe klanten kunnen ontwikkelen.”

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven