Alvero nieuwe partner Smart WorkPlace

Alvero nieuwe partner Smart WorkPlace

Momenteel verandert binnen vrijwel elke organisatie de werkomgeving. Alvero is gestart in Etten Leur in 1986 en heeft zich gespecialiseerd als dé leverancier van tijdelijk meubilair.

Reinier Nederhoed, Commercieel Directeur bij Alvero sluit zich aan als Smart WorkPlace Expert.

Onze ervaring: huren en hybride gaan hand in hand

Wat Alvero al jarenlang bij klanten ziet, blijkt nu ook uit onderzoek: hybride werken is geen trend, maar blijft de norm. Werknemers verwachten over een jaar evenveel thuis te werken als nu. Je werkomgeving moet daar – per individuele medewerker - in mee kunnen bewegen. Je hebt bijvoorbeeld meer meubilair thuis nodig en minder op kantoor. Uiteraard helpen we daar graag bij. Hoe? Dat leggen we uit aan de hand van de vier belangrijkste ontwikkelingen. Alvast een spoiler: hybride werken past ook goed in een circulaire bedrijfsvoering.

Waarom is het belangrijk voor Alvero om in een platform als Smart WorkPlace te participeren? 

Alvero Kantoormeubelverhuur wil in contact komen met bedrijven, waarmee we samen kunnen werken aan een werkomgeving die kan meebewegen met de veranderende omstandigheden. Enerzijds om de werknemer een optimale, hybride werkomgeving te bieden afgestemd op de individuele wensen (en eisen). Anderzijds om de werkomgeving geheel circulair te maken. Zeker dat laatste kunnen wij niet alleen, we moeten daarin samenwerken met de hele keten. Vanaf de 1e tot de laatste schakel. We willen helpen de keten bewust te maken van het belang, te beginnen bij een cruciaal onderdeel: de grondstoffen strategie. Ons inziens willen we de klimaatdoelen nog veel te veel halen volgens de principes van een oude, lineaire economie. Uit onderzoek blijkt namelijk dat we 90% van de gebruikte grondstoffen weggooien. Dat is onhoudbaar en bovendien te kostbaar. Bij het ontwerpen van (in ons geval) meubilair kan en moet hiermee rekening gehouden. En dat is maar één aspect.

Alvero nodigt de partners binnen het platform uit om met enige regelmaat met elkaar aan tafel te gaan zitten om dit te bespreken, maar nog belangrijker: er samen op door te pakken. Samen staan we sterker.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven