Thema van de maand: Smart Buildings

Thema van de maand: Smart Buildings

Elke maand licht Smart Workplace een thema in relatie tot de werkomgeving uit. In de maand september is het thema Smart Buildings.

Het kantoor en de werkomgeving verandert door de toenemende rol van data razendsnel. Deze veranderingen leveren verantwoordelijke FM, HR, Vastgoed en IT-professionals naast veel uitdagingen ook de nodige vraagstukken. Het belang van een gezond en duurzaam kantoor steeds belangrijker.

Gebouwdata

We kunnen er niet meer omheen. Gebouwdata en informatie uit andere systemen, primaire en facilitaire processen spelen een steeds grotere rol in de korte en lange termijn sturing en besluitvorming binnen het vastgoed, huisvesting en facilitaire management sector. Of de motivatie nu voortkomt uit (kosten)besparing, gezondheid, welzijn van medewerkers of een combinatie daarvan: de mogelijkheden zijn eindeloos. Sturen op data en realiseren van de vooraf gestelde doelen en ambities gaat niet vanzelf. In deze maand lees je alles over het opzetten en optimaliseren van smart building technologie.

De redactie van Smart Workplace ontvangt graag content, innovaties en ideeën over dit thema! Heb je een goed artikel of idee? Stuur deze dan op naar redactie@smartwp.nl.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven