Alles over slimme gebouwen

Alles over slimme gebouwen

2 november 2023 organiseert Smart WorkPlace het SWP Congres met als thema Slimme Gebouwen – Gezonde Gebruikers. Het thema lijkt een vanzelfsprekende twee-eenheid, maar dat is veelal niet het geval.

Gezonde en Slim

Gezonde huisvesting richt zich in de eerste plaats op het fysiek en mentaal welbevinden van de mensen die er werken, leren, zorgen of recreëren. Tijdens het congres leer je alles over hoe je zorgt dat mensen elkaar ontmoeten en samenwerken. Maar ook dat ze zich op een plezierige manier kunnen ontwikkelen, fijn kunnen herstellen, of op vernieuwende manier kunnen bewegen en ontspannen.

Effectief gebruik maken van data en technologie helpt ook bij die gezonde omgeving. Zo heb je realtime inzicht en kun je gebruikservaringen verbeteren, het gebruik van de ruimte optimaliseren, bepalen hoe je servicegerichter kunt zijn en het binnenklimaat verbeteren. Met de juiste oplossingen zorg je voor verbeteringen én dragen je bij aan het gemak en welzijn van mensen.

SWP Congres

Keynote-spreker is Jaco van Noppen, directeur Facility Management en Real Estate van de TU Delft Campus. In maart dit jaar werd Jaco gekozen tot ISS WorkPlace Manager of the Year 2023. Het SWP Congres staat onder leiding van dagvoorzitter Vincent le Noble. Naast andere keynote-sprekers bestaat het programma uit 16 workshops, elk met aansprekende user-cases uit de praktijk.

Het SWP Congres wordt gehouden bij de Pyth in Utrecht. Haal je tickets via onderstaande button!


Bestel je ticket

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven