Stem op de belangrijkste werkplekthema's

Stem op de belangrijkste werkplekthema's

2024 komt er snel aan, dit betekent ook een nieuwe jaarplanning met nieuwe thema's, gesprekken en congressen. Welk onderwerp mag volgens jou niet missen?

Het is weer de hoogste tijd: dit is hét moment waarop jij je stem laat horen. Aan welke thema's moet SWP in 2024 aandacht besteden? Jouw inbreng zorgt ervoor dat we de juiste onderwerpen aansnijden in onze nieuwe jaarplanning voor 2024.

Stemmen

Samen met onze partners en experts selecteren we onderwerpen die de duurzame en gezonde werkomgeving een stap dichterbij brengen. Favorieten als Duurzaamheid en Hybride werken blijven natuurlijk op het programma staan, maar we wagen ons wel aan nieuwe thema’s die de toekomst van onze sector beïnvloeden. We vragen jou om ons te inspireren met jouw themasuggestie. Laat ons weten waar we ons op kunnen richten.

Laat je horen over je voorkeur, dan doen wij de rest. Je doet dit eenvoudig door onderstaande formulier in te vullen en vervolgens nemen wij je suggesties in behandeling en laten we je weten welke thema’s in 2024 worden behandeld in onze jaarplanning.

Stem hier voor de thema's die jij in 2024 wil zien.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven