Tover je laptop om tot een mobiele en ergonomische desktop

<span lang='NL'>Tover je laptop om tot een mobiele en ergonomische desktop</span>

Ben je klaar om slimmer te werken en je welzijn te verbeteren? Neem dan deel aan de workshop 'Hoe je gezond én efficiënt Hybride Werkt op kantoor én thuis' tijdens het SWP Congres op donderdag 2 november.

In deze workshop, geleid door experts John van Hooft en Tolga Uysal van BakkerElkhuizen, leer je hoe je jouw laptop kunt omtoveren tot een mobiele en ergonomische desktop. Dit betekent dat je overal kunt werken en tegelijkertijd je gezondheid en productiviteit kunt verbeteren, of je nu op kantoor bent, thuis werkt of onderweg bent.

Sprekers

John van Hooft, directeur/eigenaar van BakkerElkhuizen, is een ondernemer die dagelijks betrokken is bij de ontwikkeling van innovatieve oplossingen voor jouw Hybride Werkplek én gezond werkgedrag. Tolga Uysal, werkplekadviseur bij BakkerElkhuizen, begeleidt bedrijven in hun streven naar gezondere (thuis)werkplekken. Hij benadrukt dat het niet alleen om hardware gaat, maar vooral om het aanmoedigen van gezond werken en het begrijpen van de kernprincipes daarvan.

Inschrijven

Bestel je tickets voor het SWP Congres en sluit aan bij deze workshop.

Het SWP Congres met als thema Slimme Gebouwen – Gezonde Gebruikers wordt georganiseerd op 2 november 2023 bij de Pyth in Utrecht. Naast deze workshop bestaat het programma uit 15 andere workshops, elk met aansprekende user-cases uit de praktijk. Keynote-spreker is Jaco van Noppen, directeur Facility Management en Real Estate van de TU Delft Campus. In maart dit jaar werd Jaco gekozen tot ISS WorkPlace Manager of the Year 2023.

Haal je ticket via onderstaande button!

Bestel je ticket

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven