Vebego nieuwe partner Smart WorkPlace

Vebego nieuwe partner Smart WorkPlace

Al ruim 30 jaar helpt Vebego Facility Solutions organisaties met het managen, optimaliseren én verduurzamen van de totale facilitaire organisatie.

Sander Blom, Directeur Business Development bij Vebego Facility Solutions, sluit zich aan als expert.

Welke kansen en ontwikkelingen ziet Vebego voor de werkomgeving van de toekomst?
Als facilitaire dienstverlener hebben we het voorrecht om deze ontwikkelingen uit eerste hand te ervaren via onze klanten in diverse branches. Een van de meest opvallende trends die wij zien is de verschuiving naar een meer flexibele, duurzame en gezonde werkomgeving. Medewerkers willen steeds meer flexibiliteit in waar en hoe ze werken en die werkomgeving wordt steeds meer ingezet voor samenwerking. Dit betekent dat werkplekken en -omgevingen moeten evolueren om aan deze behoeften te voldoen.

In de toekomstige werkomgeving staat duurzaamheid centraal. Organisaties streven naar energie-efficiëntie, minder afval en een lagere CO2-voetafdruk. Ook ervaren we een toenemende interesse in een gezonde werkomgeving, waarbij de nadruk steeds meer komt te liggen op luchtkwaliteit, hygiëne, ergonomie en de algehele fysieke en mentale gezondheid van medewerkers.

Nieuwe slimme technologieën zoals data-analyse, IoT en kunstmatige intelligentie helpen ons om de werkomgeving steeds flexibeler, duurzamer en gezonder in te richten. Denk daarbij aan het optimaliseren van energiegebruik, het verbeteren van de veiligheid en het bieden van een op maat afgestemde gebruikerservaring.

Welke rol kan Vebego hierin spelen?
Vanuit ons specialisme hebben wij grote invloed op hoe de werkomgeving ingericht wordt. Facilitair management is één van de grootste impactmakers op het gebied van duurzaamheid binnen organisaties. Verduurzaming raakt alle facetten van onze dienstverlening; de manier waarop gebouwen onderhouden worden, mobiliteit wordt ingericht, voedsel wordt samengesteld, afval wordt verwerkt, etc. Samen met onze mensen, klanten en partners werken we iedere dag aan het realiseren van duurzame facilitaire oplossingen voor de werkomgeving.

Daarbij is het van belang om maatwerkoplossingen te bieden die voldoen aan de eisen van elke sector. Door specifieke oplossingen en benaderingen te bieden die zijn afgestemd op de behoeften van die betreffende markt, kunnen we organisaties effectief faciliteren met het verduurzamen van hun werkomgeving.

Waarom is het belangrijk voor Vebego om deel te nemen aan een platform als Smart WorkPlace?
Dit platform brengt diverse stakeholders samen, waaronder experts, organisaties en partners uit verschillende sectoren. Dit biedt ons de mogelijkheid om waardevolle contacten te leggen, samen te werken aan projecten rondom het creëren van een flexibele, duurzame en gezonde werkomgeving en om van elkaar te leren.

Als Vebego willen we actief bijdragen aan de discussie over de toekomst van de werkomgeving en de rol van facility management daarbij. We willen onze expertise en ervaring delen om gezamenlijk oplossingen te vinden voor de uitdagingen van morgen.  


Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven