Ilse Bakker vertelt je over Helix op SWP Congres

<span class='TextRun SCXW234896170 BCX9' lang='NL-NL' xml:lang='NL-NL' data-contrast='auto'>Ilse Bakker vertelt je over Helix op SWP Congres</span>

Ilse Bakker vertelt je tijdens het SWP Congres als keynotespreker over het gloednieuwe kantoor Helix in Utrecht. Twee kantoren werden samengevoegd en verschillende teams samengebracht.

"Met huurcontracten die afliepen en het verlangen naar meer connectie en samenwerking tussen servicelines was de overgang een uitdaging", vertelt Bakker. "Verandermanagement speelde een sleutelrol."

Living Lab

Het kantoor is een Living Lab, de drijvende kracht achter innovatie in klantoplossingen. Bakker: “We leggen de brug tussen de academische wereld en de praktijk. We ondersteunen klanten bij het cultiveren van een nieuwsgierige cultuur en presenteren tastbare resultaten uit ons eigen onderzoek.” Als werkplekstrateeg werkt Ilse samen met organisaties om op maat gemaakte werkplekstrategieën te bedenken en te ontwikkelen. Ze begrijp dat ieder bedrijf uniek is, met verschillende doelen en ambities. Daarom is haar aanpak gebaseerd op datagestuurde inzichten, best practices uit de industrie en begrip voor de visie van elke organisatie.  

Met haar expertise op het gebied van hospitality en facility management speelt Ilse een cruciale rol in het vormgeven van kantoren van de toekomst, zodat werkplekken geoptimaliseerd worden om te voldoen aan de veranderende behoeften van organisaties en hun medewerkers.  

Meer informatie en Inschrijven 

Via deze link krijg je meer informatie over het congres en schrijf je je meteen in. We zien je graag op 2 november aanstaande.  

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven