Ranomi Kromowidjojo keynote op WorkPlace Xperience!

Ranomi Kromowidjojo keynote op WorkPlace Xperience!

Olympisch zwemkampioene Ranomi Kromowidjojo spreekt op de WorkPlace Xperience over haar levenslessen naar succes. Hoe werk je aan geluk en aan het realiseren van je doelen in je werk?

Als meervoudig zwemkampioene moest Ranomi Kromowidjojo in haar lange carrière veel trainingsuren maken en tegenslagen overwinnen. Daar heeft ze veel van geleerd. En in combinatie  met haar talent bracht haar dat veel succes. Over deze ervaringen vertelt Rainomi tijdens de WorkPlace Xperience. De achternaam Kromowidjojo betekent in het Javaans ‘opeenvolgende overwinning’ en is dan heel toepasselijk.

Ranomi vertrouwde haar levenslessen toe aan het papier van het boekje dat ze overal mee naar toe nam. Met haar ervaringen wil zij nu mensen helpen: “Iets waardevols meegeven aan mensen, bijvoorbeeld in het bedrijfsleven. Over omgaan met tegenslagen, met collega’s, vervelende situaties. Hoe vorm je jouw mindset, waar word je gelukkig van, wat wil je met je leven? Ik kan tips en tools aanreiken om persoonlijke groei te stimuleren.”

Met recht is Ranomi een hero@sport. Een hero die de workplace manager helpt een hero@work te zijn!

Bezoekersregistratie

Dinsdag 6 februari start de bezoekersregistratie voor de WorkPlace Xperience. Inschrijven kan hier.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven