Alba Concepts

Tramkade 26
5211 VB Den Bosch

T: 085 782 67 68


Alba Concepts is een duurzame creatieve onderneming met inhoudelijke expertise en ervaring. Bij al onze activiteiten staat centraal dat wij handelen daar waar vastgoed, duurzaamheid, strategie en financiën elkaar vinden. Wij zijn gericht op het vinden van oplossingen, ook als deze nog niet bestaan. Alba Concepts durft risico’s te nemen en net over het randje te gaan. Soms moet je verder durven kijken en outside-of-the-box durven denken om tot dat idee te komen waaraan nog niemand heeft gedacht. Wij brengen ideeën verder. Een verbinding maken tussen cijfers, berekeningen, waarnemingen en creativiteit, beleving en gevoel. Kijken waar je uitkomt. Vraagstukken conceptueel aanpakken. Dat komt mogelijk impulsief over, realisme verliezen wij echter nooit uit het oog. Door de juiste combinatie van kennis en creativiteit en het samenwerken met klanten, bundelen wij verschillende inzichten om tot een werkend, realistisch concept te komen. Dat kunnen wij omdat ons team bestaat uit gedreven en ervaren experts. Expertise op het gebied van organisatie-, proces- en projectmanagement, business development en duurzaamheid.

Met creativiteit en ondernemerschap brengen we ideeën in vastgoed écht een stap voorwaarts.

Alba Concepts verbindt kennis, ervaring en netwerken om te komen tot nieuwe duurzame leefomgevingen.

Alba Concepts maakt dromen waar, helpt bij het vertalen van strategie in begrijpbare duurzame ambities, doelen en prestaties. Wij bieden comfort door de vertaling te maken naar kosten, inzicht te geven in additionele waarden voor een organisatie en de benodigde processen.

Alba Concepts is creatief, wij stellen vragen, tonen lef, dagen uit, begeleiden, zijn bevlogen, doen voorstellen, durven te dromen, geven direct (financieel) inzicht en zijn van nature fanatiek.

Alba Concepts onderneemt, wij dagen onszelf én onze partners uit om te komen tot duurzame innovatieve oplossingen. Wij creëren ruimte voor goede ideeën en zoeken de puzzelstukjes bij elkaar om te komen tot een marktlancering. Best for project staat hierbij centraal!

Bezoekadres: Tramkade 26, 5211 VB Den Bosch Google Maps

Social Media

Linkedin   Facebook   Instagram   

Nieuws

Naar het overzicht

Terug naar boven