CTOUCH


T: 040-2618320


We dagen je uit!

Bij CTOUCH stimuleren we interactiviteit, productiviteit en teamwork tijdens vergaderingen op de moderne werkplek. Dat doen we door de eindeloze mogelijkheden van touchscreens toe te passen. Voor zakelijke bijeenkomsten. Voor inspiratiesessies. Tijdens het brainstormen. En nog veel meer! We ondersteunen je in elke mogelijke omgeving waar samenwerking moet worden gestimuleerd.

De kracht van touchscreens

Graag nemen we je mee in onze frisse visie op de technologie van grootformaat touchscreens. Onze missie realiseren we met een geweldig team van touchscreen fanatiekelingen. Als een snufje inspiratie met een vleugje technologie wordt gecombineerd, is alles mogelijk!

We doen het anders!

Prachtige touchscreens maken is één ding, maar waar maken wij nu écht het verschil? Het antwoord: De CTOUCH Circle. Deze bestaat uit 4 thema’s, te weten Customer Engagement, Future Proof, Safe & Secure en Sustainability. Deze thema’s zijn het uitgangspunt voor alles wat wij doen om waarde toe te voegen voor onze klanten. We gebruiken de thema's om inhoud te geven aan onze visie:

"Het zorgen voor een blijvende glimlach door de beste interactieve ervaring voor samenwerking en kennisuitwisseling"

Wij maken het tot onze missie om binnen al deze thema’s de allerbeste te worden. Dat doen we door mooie projecten op te zetten samen met onze partners. Wordt jij er daar één van?

Bezoekadres: Achtseweg Zuid 153 R, 5651 GW Eindhoven Google Maps

Social Media

Linkedin   

Nieuws

Naar het overzicht

Terug naar boven