D&B The Facility Group

Gondel 1
1186 MJ Amstelveen

T: 020 420 06 91


Missie

In een razendsnel veranderende wereld maken wij het verschil. Want wij hebben lef, durven anders te denken, zijn niet bang om nieuwe dingen te ondernemen en kijken altijd vooruit. En dat is broodnodig, want het is onze missie om vooruitstrevende organisaties te helpen een omgeving te creëren die mensen beter doet presteren. Wij brengen onze 5 star experience naar organisaties met ambitie. En dat doen wij met geweldige mensen en de allerbeste services, zodat de talenten van deze organisaties geluk, plezier en waardering voelen. Want dat geeft ze vleugels.

Visie

Dat mensen geluksmomenten beleven wanneer zij in aanraking komen met onze mensen en onze services. Dat is onze droom. Want wij geloven: Happiness works.

Strategische pijlers

Krachtige samenwerkingsverbanden met onze opdrachtgevers. Wij zijn gericht op het creëren van maximale waarde voor onze opdrachtgevers. Onze aanpak kenmerkt zich door uitzonderlijke aandacht voor de opdrachtgever, geweldige service en maatwerkoplossingen: customer intimacy. Met onze single-point-of-contact staan we dicht bij de opdrachtgever en kunnen wij flexibel, wendbaar en snel acteren bij veranderende behoeften of omstandigheden.

De beste mensen. Onze mensen zijn Energiek, Puur, Inspirerend en Connecting. Zij beschikken over een uitzonderlijke skillset. Daarom behoren zij tot de beste professionals in onze markt. Wij bieden hen een optimale ondersteuning, werkomgeving en cultuur om tot ontwikkeling te komen, door te groeien en tot uitzonderlijke prestaties te komen.

Uitzonderlijke service. Elke individuele dienst die wij bieden, onderscheidt zich positief in haar eigen deelmarkt. Wanneer deze diensten samenkomen in een integraal concept (self-delivery), versterken zij elkaar bij het creëren van een geweldige en onderscheidende guest journey.

Optimaal georganiseerd. Mandaat en ownership worden zoveel als mogelijk lokaal belegd zodat er flexibel, wendbaar en snel geacteerd kan worden bij veranderende behoeften of omstandigheden. Daarnaast is er behoefte aan een heldere, kennisrijke, schaalbare en efficiënt georganiseerde kantoororganisatie.  

Gezonde groei. Als organisatie streven wij naar een groei van 15 tot 20 procent per jaar. Enerzijds om onze talenten horizontale en verticale doorgroeimogelijkheden te bieden. Anderzijds omdat groei leidt tot dynamiek, innovatie en rendement voor de organisatie.

Maatschappelijk verantwoord. Onze organisatie is gebouwd op de inzet en betrokkenheid van getalenteerde en gepassioneerde mensen. Wij streven er iedere dag naar hen een werkomgeving en cultuur te bieden waarin zij gezien, gehoord en gerespecteerd worden. Een werkomgeving die bijdraagt aan een positief zelfbeeld, persoonlijke groei en subjectief welbevinden. Waar diversiteit, vitaliteit en gezondheid een centrale plaats innemen. Een cultuur waarbinnen verspilling van energie, talent, geluk, originele ideeën of een eigen mening wordt voorkomen en wij spaarzaam omgaan met hetgeen de aarde ons biedt. Dat is van grote waarde, voor onze mensen, onze opdrachtgevers, de maatschappij en onze planeet.

 

Bezoekadres: Gondel 1, 1186 MJ Amstelveen Google Maps

Social Media

Linkedin   Twitter   

Nieuws

Naar het overzicht

Terug naar boven