Moergestel BV


T: 013 - 54 23 712


Moergestel BV staat al meer dan 38 jaar bekend als een solide partner als het gaat om het samenstellen van allerhanden producten, of het nu gaat om staal, RVS of aluminium. Met  goed gemotiveerde en zeer vakbekwame medewerkers presteert het bedrijf iedere dag weer op hoog niveau. Moergestel beschikt sinds 2020 over het NEN-EN-ISO certificaat en is een erkend leerbedrijf, erg belangrijk om mensen te blijven motiveren.

Het bedrijf koppelt kwaliteit aan een prima service, beschikt over een enorm groot netwerk en is iedere keer weer op zoek naar synergie met lokale partijen. Moergestel BV beschikt over de nieuwste en meest geavanceerde machinerieën om de kwaliteit te blijven waarborgen en met de tijd mee te gaan. Deze eisen stelt Moergestel BV ook aan de vaste pool van toeleveranciers en partners.

Moergestel BV heeft met Containerwerk GmbH een sterke Duitse partner gevonden in de vorm van Containerwerk GmbH, waarmee het een exclusief partnership is aangegaan om voor de komende jaren modulaire woningen in de markt te zetten, met als belangrijkste bouwsteen gebruikte 20 en 40 FT HC containers.

Cube2Live BV

De samenwerking heeft geresulteerd in het leven roepen van Cube2Live BV met als slogan ‘Cube2Live; Creators for the new way of living!’. Bij Cube2Live BV krijgt een gebruikte zeecontainer een tweede leven en wordt het gebruikt om modulaire woningbouw mee te plegen. Cradle to cradle, duurzaamheid, circulair en slimme energie zijn dan ook de pijlers van dit concept, waarin we heilig geloven.

Cube2Live BV speelt in op de enorm woningnood die er landelijk heerst. Doelgroepen zijn studenten, starters, emigranten, arbeidsmigranten, asielzoekers, sociale woningbouw, recreatieve sector maar ook zorgcontainers en thuiswerkplekken, die nu met corona meer en meer nodig zijn. Moergestel BV speelt in op de hedendaagse problematiek en slaat graag de handen inéén.

Bezoekadres: Kapitein Grantstraat 21-23, 5015 BA Tilburg Google Maps

Naar het overzicht

Terug naar boven