TRIBOO

Postbus 170
2700 AD Zoetermeer

T: (+31) 085 02 50051


Van ‘waardeloos’ afval naar ‘waardevol’ kantoormeubilair

TRIBOO verandert ‘waardeloze’ afvalstromen van kunststof- en natuurlijke vezels met upcyling technieken in ‘waardevolle’ circulaire kantoorinrichting. Als circulaire supplychain ontwerpen, produceren en leveren wij circulaire producten. Richten gezonde en verantwoorde projecten in. Ontwikkelen innovatieve producten of spraakmakende concepten met een eigen identiteit en duurzaam verhaal. 

Het kantoor verandert in een grondstoffenbank waar gezonde materialen en CO2 tijdelijk worden opgeslagen in kwaliteitsproducten. Samen dragen we verantwoordelijkheid voor onze grondstoffen. Als de producten door verandering in de bedrijfsvoering esthetisch of functioneel niet langer een doel hebben, maken wij van dezelfde grondstof een ander circulair product, wat opnieuw een betekenisvolle functie vervult in de organisatie.  

Bureaubladen vormen de grondstof voor keukens, scheidingsstations vormen de grondstof voor tafels of lampen vormen de grondstof voor wandpanelen die keer op keer opnieuw  gebruikt kunnen worden. We gooien niets meer weg!

Wij stellen onze creatieve breinen, innovatieve technieken en productiefaciliteiten beschikbaar om de producten van de toekomst nu al te maken. Zo maken we samen de stappen naar een nieuwe wereld.

Een wereld die bestaat uit mooie bedrijven, gezonde omgevingen en bevlogen mensen.

Bezoekadres: Nijverheidscentrum 2, 2761 JP Zevenhuizen Google Maps

Social Media

Linkedin   Instagram   

Nieuws

Naar het overzicht

Terug naar boven