Themadossier: Place SWP.

BuurtAED ook voor kantoren

BuurtAED ook voor kantoren

FM en HR zijn binnen een organisatie verantwoordelijk voor de gezondheid van medewerkers. Daarbij horen ook faciliteiten als een AED. Want bij een hartstilstand op de werkvloer kan een AED van levensbelang zijn.

Managen op kwaliteit

Managen op kwaliteit

Hoe kun je het beste managen op kwaliteit? Daarvoor kunnen mensen vier verschillende soorten activiteiten ontplooien, aldus Martijn Jansen, senior partner bij Smart WorkPlace partner Twynstra Gudde.

Vitra Campus experimenteel lab voor architectuur en design

In Weil am Rhein bevindt zich de campus van Smart WorkPlace partner Vitra. Deze campus combineert cultuur en commercie rond architectuur en design en bevat ondermeer een museum, showroom, winkel en restaurant.

Bedrijven moeten bij werkomgeving terug naar de basis

Bedrijven moeten bij werkomgeving terug naar de basis

Bedrijven moeten bij de werkomgeving terug naar de basis en focussen op luchtkwaliteit, licht en temperatuur. Want die hebben de grootste invloed op de gezondheid, de productiviteit en de betrokkenheid van de medewerker.

Audi e-tron Scooter voor last mile

De last mile is voor de zakelijke rijder een steeds grotere uitdaging. De Audi e-tron Scooter die kan worden meegenomen in bus, trein of auto biedt hiervoor een handige oplossing.

EU-consortium wil brede IoT-toepassingen LiFi ontwikkelen

EU-consortium wil brede IoT-toepassingen LiFi ontwikkelen

Een EU-consortium van bedrijven en onderzoeksinstellingen wil brede IoT-toepassingen gaan onderzoeken van LiFi, een draadloze internetverbinding op basis van LEDs. Smart WorkPlace partner Signify is een van de deelnemers.

Bewuster worden van zitgedrag

Bewuster worden van zitgedrag

Welke rol speelt bewustzijn bij het verminderen van zittijd en hoe kun je gezond gedrag in de werkomgeving bevorderen? Dat onderzocht Veroline Brouwer voor Smart WorkPlace partner Healthy Workplace.

Terug naar boven