Themadossier: Place SWP.

Lessen uit Green Deal Circulaire Gebouwen

Lessen uit Green Deal Circulaire Gebouwen

Hoe maak je een gebouw circulair? En wat zijn de eerste lessen om gebouwen op een rendabele en praktische manier duurzaam en toekomstbestendig te maken? Smart WorkPlace partner CFP Green Buildings deelt de lessen uit het project 'Green Deal Circulaire Gebouwen' en uit de praktijk.

 8 oktober 2019: Stichting Gelijkspanning on tour

8 oktober 2019: Stichting Gelijkspanning on tour

De Stichting Gelijkspanning heeft tot doel het bevorderen en het toepassen van gelijkspanning in de breedste zin. Dat doen ze onder meer tijdens de Vakbeurs Energie op 8, 9 en 10 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch.

Goede opdrachtgever moet gebruiker goed meenemen

Bij goed opdrachtgeverschap moet de gebruiker goed worden meegenomen en is de dialoog tussen architect, opdrachtgever en gebruiker cruciaal. Dat is de voornaamste les van de soap rond de renovatie van het Binnenhof.

Circulair kantoor combineert gezonde werkplek met fors verlagen CO2-footprint

Bij ingenieursadviesbureau Sweco realiseerde Smart WorkPlace partner TRIBOO in Zwolle een circulair kantoor met gezonde werkplekken gemaakt van afval.

‘Planeet Aarde is een hoofdletter waard’

‘Planeet Aarde is een hoofdletter waard’

We moeten meer respect tonen voor onze wonderbaarlijke planeet. Dat vindt Jan Juffermans van Smart WorkPlace partner Madaster. Daarom pleit hij er in een blog voor voortaan altijd Aarde met een hoofdletter te schrijven.

‘Impact by design’

‘Impact by design’

Hoe kan design impact hebben op de samenleving? Dat legt Smart WorkPlace expert Mark Mobach van het Kenniscentrum NoorderRuimte van de Hanzehogeschool Groningen uit in onderstaande blog.

ThunderMinds nieuwe partner van Smart WorkPlace

ThunderMinds nieuwe partner van Smart WorkPlace

Innovatie combineren met HR en het op een onderscheidende manier identificeren van talent wat echt het verschil kan maken voor een onderneming. Dat is de passie van ThunderMinds, de nieuwe partner van Smart WorkPlace. Jasper Steffens licht toe.

Terug naar boven