Een tafel waar muziek in zit

Een tafel waar muziek in zit

Omdat bijna iedereen tegenwoordig digitaal muziek via apps luistert, worden hoesjes, CD’s en DVD’s massaal weggegooid. Smart WorkPlace partner TRIBOO geeft ze een tweede leven als circulaire tafel.

Bijna iedereen luistert tegenwoordig digitaal naar liedjes, podcasts en audio boeken via apps als Spotify, Apple Music, Google Play Music, Microsoft Groove Music en Soundcloud.  Met als gevolg dat hoesjes, cd’s en dvd’s massaal worden weggegooid en veelal bij het huishoudelijke afval terechtkomen. Hierdoor worden deze grondstoffen verbrand en gaan ze voor eeuwig verloren. Volgens TRIBOO kan dit ook anders waardoor er opnieuw muziek zit in de gegevensdragers die zo lang zorgden voor positieve impact op onze hersenen, emoties en gedrag.

Het bedrijf roept daarom op om hoesjes, cd’s en dvd’s in te leveren bij TRIBOO, zodat herinneringen van vroeger worden weerspiegeld in een tafel, die weer getuige wordt van nieuwe verhalen.

TRIBOO biedt twee leuke opties:

-        300 CD hoesjes zijn goed voor een ronde bijzettafel in de receptie met een bladdiameter van 50 centimeter, een dikte van 3 centimeter en een hoogte van 44 centimeter.

-        4.082 CD hoesjes zijn goed voor een ontmoetingstafel van 292 x 122 x 76 centimeter met een 4 centimeter dik blad.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven