Optimaal en veilig de terugkeer naar kantoor faciliteren

Optimaal en veilig de terugkeer naar kantoor faciliteren

Smart WorkPlace partner Approxx en Consensus Group hebben de handen ineengeslagen om samen een terugkeer naar de werkplek op kantoor zo optimaal en veilig mogelijk te faciliteren.

Edward van Zuidam van Approxx vertelt over de rol van beide partijen in de samenwerking. “De Consensus Group adviseert organisaties hoe ze op basis van data schoonmaak en hygiëne optimaal kunnen inrichten. Wij als Approxx voorzien hen van data met behulp van onze Flexapp. Als partners zijn we dan ook echt complementair in deze samenwerking.”

De samenwerking biedt het beste van twee werelden. Enerzijds is er Approxx met de Flexapp, die het mogelijk maakt op afstand een werkplek, die volledig voldoet aan de richtlijnen van het RIVM c.q. de overheid binnen de reguliere werkomgeving te reserveren. De Flexapp zorgt daarbij voor optimale flexibiliteit en veiligheid rond de werkplek. Anderzijds is er de Consensus Group met Ant Solutions. Dit flexibele en slimme facilitaire online kostenbeheerscontractmanagementsysteem maakt het mogelijk om 24/7 realtime op basis van het daadwerkelijke aanwezigheidsniveau de diverse facilitaire kosten adequaat af te schalen of op te schalen. De combinatie biedt organisaties maximale beheersing van de facilitaire kosten.

Flexapp & Ant Solutions zijn allebei open data solutions zodat een connectie met de bestaande netwerkomgeving niet nodig is. Bovendien zijn beide systemen snel toepasbaar en desgewenst separaat of gefaseerd in te zetten.

Volgens Van Zuidam is er grote behoefte aan de dienstverlening, die Approxx en Consensus Group gezamenlijk kunnen bieden: “Uit allerlei onderzoeken blijkt dat flexibel werken ook post-corona een blijvertje zal zijn. De werkomgeving is dynamisch geworden en deze dienstverlening speelt in op die veranderde wereld.”

Op de foto van links naar rechts: Henk Cornelisse (Facility Specialists), Edward van Zuidam (Approxx), Sander Munsterman (Approxx), Rob Boele (Consensus Group) en Eric de Jong (In2mediair).

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven