FlexApp heeft een nieuwe CCO

FlexApp heeft een nieuwe CCO

Menker Johannes is de nieuwe CCO van FlexApp. De man die iedere ochtend start met een koude douche, staat in de startblokken om FlexApp te transformeren naar een scale-up.

Dat je met de juiste tools werkplekken slim in kunt zetten, was al in 2017 duidelijk voor de founders Sander Munsterman en Edward van Zuidam. Het was tijd voor een transformatie in kantoorgebruik. Zo is FlexApp tot stand gekomen. Al snel is de startup gegroeid naar een serieuze scaleup met grootse ambities.

“Vol vertrouwen in de groei van FlexApp laten we Menker als CCO alles in goede banen leiden. We kijken uit naar een langdurige samenwerking." – Sander Munsterman, co-founder van FlexApp.

Grootste plannen voor de toekomst

De kantoorwereld is aan het transformeren naar een ontmoetingsplek, een plek die tegemoet komt aan de wensen van haar werknemers én aan de behoeften van de organisatie. Dat maakt de behoefte aan het reserveren van werkplekken nu urgenter dan ooit. FlexApp is daarom blij met Menker en heeft het alle vertrouwen in een succesvolle samenwerking. Er is genoeg te doen. En Menker? Die is overtuigd dat dit pas het begin van FlexApp is en heeft grootse plannen voor de toekomst.

“FlexApp is begonnen vanuit een behoefte, nog vér voor de pandemie. Ik zie een vruchtbare toekomst voor onze oplossing die verder gaat dan het reserveren van werkplekken of vergaderzalen. Namelijk een alles-in-één-app: waarmee je ook een parkeerplaats of een sportschoolbezoek in het pand regelt. Het maakt FlexApp de ideale oplossing voor alle organisaties die de toekomst zien in hybride werken.” – Menker Johannes, CCO Flexapp

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven