CfPB Jaarcongres: Iedereen vrij! Allemaal blij?

CfPB Jaarcongres: Iedereen vrij! Allemaal blij?

Hybride werken: de échte feiten krijg je van de onderzoekers en experts van het Center for People and Buildings op hun jaarcongres op 31 augustus 2023.

Ongekende vrijheid

Hybride werkers maken bewuste keuzes waar en wanneer ze werken. De medewerker staat aan het roer: een ongekende vrijheid. Maar is iedereen daar blij mee? Wat vraagt dit van medewerkers en managers? Wat zijn de effecten van deze vrijheid op individueel-, team- en organisatieniveau? Deze en andere dringende vragen komen aan de orde op het CfPB Jaarcongres: Allemaal vrij! Iedereen blij? Ze delen kennis en onderzoeksresultaten uit hun collectieve programma 'Werk in Transitie'. Dit jaar is er tijdens het congres speciale aandacht voor de vraag die in 2023 leidend is: 'Wat bepaalt een goede mix tussen thuis en kantoor?'.

Sessies en workshops

In plenaire sessies en workshops komt een diversiteit aan thema’s aan de orde, zoals gezondheid en kwaliteit van werk. Maar ook aantrekkelijk werkgeverschap: autonomie van werknemers, en: wat verwacht de nieuwe generatie van werk en de werkomgeving?

Vanuit diverse perspectieven zal CfPB-directeur Jacqueline Schlangen samen met het CfPB-team de hoofdvraag van het congres belichten. Ook zal zij trends en ontwikkelingen laten zien op de lange termijn. Welke constanten zijn er, maar ook welke veranderingen zien we. We beantwoorden deze vragen aan de hand van onderzoeksresultaten van het CfPB en andere (inter)nationale onderzoekers. Daarna zal Rianne Appel-Meulenbroek (TU Eindhoven) actuele wetenschappelijke inzichten laten zien over het kantoor en thuis.

Praktische informatie

Het CfPB Jaarcongres 2023 vindt plaats op donderdag 31 augustus in Villa Jongerius, Utrecht. Het inhoudelijke deel van het programma start om 9.30 uur eindigt om 17.00 uur. Kosten van deelname aan het congres bedragen 435 euro (ex btw) per persoon SWP leden kunnen de kortingscode SWP2023 gebruiken om 10% korting te krijgen op tickets. Klik hier voor de lijst van deelnemende organisaties. Een (gratis of betaald) ticket kun je hier eenvoudig bestellen.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven