Aanmelden voor CfPB Jaarcongres nu mogelijk!

Aanmelden voor CfPB Jaarcongres nu mogelijk!

Op 25 juni brengt CfPB in haar jaarcongres wetenschap en praktijk samen op het vlak van mens, werk en werkomgeving: 'Wat maakt het uit? Effecten van hybride werken op de fysieke, sociale en digitale werkomgeving'. 

Jacqueline Schlangen, directeur CfPB, neemt je mee in een verhaal over de resultaten van vele onderzoeken naar hybride werken. Maakt het wat uit, op kantoor of thuis werken? Jazeker!

Werksessies

In twee rondes werksessies gaan wetenschappers, beleidsmakers én het CfPB hun onderzoeksresultaten delen en je aan het werk zetten. Susan Colenberg (TU Delft) deelt haar inzichten over sociaal welzijn op kantoor vanuit haar PhD onderzoek, Amie en Marije Dekker (Hogeschool van Amsterdam) presenteren hun toolbox voor inclusiviteit bij hybride werken. Vanuit de praktijk zullen Maurits Voncken en Marien den Boer (Ministerie BZK, DGDOO) je meenemen in de lessen vanuit hybride werken bij de rijksoverheid en de inzichten voor de fysieke werkomgeving Rijk (FWR). Onderzoekers van TNO delen hun bevindingen van een nationaal onderzoek naar hybride werken. Sjors Houtveen en Dennis LaBrijn (CfPB) delen de kennis over locatiegebruiksprofielen en Maaike Niekel en Gijs Brouwers (CfPB) gaan in op het verschil tussen bezettingsgraad van werkplekken en de beleving van drukte op kantoor. Isabel de Clercq sluit het congres af met haar inspirerende zienswijze op duurzaam werk. Kortom: een mooi, afwisselend programma met veel kennis en inspiratie.

Locatie

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten in Soesterberg.

Programma:

25 juni 2024, start om 9.30 uur en eindigt om 17.00 uur met een netwerkborrel.

Kosten:

Kaarten kosten €495,- ex BTW; dit is inclusief alle wetenschappelijke en praktijkkennis die je opdoet, de nieuwe en oude kennissen die je ontmoet én koffie, thee, lekkers, lunch en een netwerk borrel. Medewerkers van een van de partners van het collectieve kennisprogramma Werk in Transitie kunnen een gratis kaart bestellen.

Meld je hier aan voor het congres.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven