Anke van Eck

Anke van Eck

Experts SWP.

Functie:Designer & Thuiswerkexpert
Organisatie:ThuiswerkAcademie
Telefoon:06-24592214

E-mailadres:
Website:

Er is één ding waar het bij mij altijd om gedraaid heeft: mensen blij maken met een fijne woon- of werkomgeving. Die omgeving is er namelijk áltijd en heeft zo’n grote impact op hoe we ons voelen. Dit verdient serieuze aandacht.

Vanuit technisch oogpunt ben ik allereerst bouwkunde aan de HTS gaan studeren. En vervolgens TU Delft voor de functionele invalshoek. Ik heb een enorme liefde voor schoonheid. En interesse in hoe onze omgeving ons welzijn beïnvloedt. Om voorbij de ingenieurs- en architectenblik te komen ben ik de Elemententheorie gaan bestuderen. Deze theorie gaat over energie van dingen en ruimten. Hier heb ik mijn methode ‘Vibes vertalen naar kleur, vorm en materiaal in het interieur’ op gebaseerd.
Tel daar diverse coachingstrajecten met betrekking tot persoonlijk leiderschap bij op en dan is daar de designer & thuiswerkexpert Anke van Eck.

Al die kennis, mijn jarenlange ervaring als (hybride werkende) huisvestingsadviseur heb ik samengevoegd tot een uniek businessconcept genaamd ‘ThuiswerkAcademie’. Hierin stimuleer ik werknemers om zijn of haar eigen ultieme vorm van thuiswerken te creëren. Hierbij geef ik hen alle tools, handvatten én vertrouwen om zelf hun ultieme thuiswerkplek te ontwerpen en het als een ware projectmanager te realiseren. Aangevuld met het ontwerpen van de optimale hybride werkweek middels individuele succesroutines, want het gedrag bepaalt immers het succes van de werkplek en de thuiswerkdag.

Bedrijven die het belangrijk vinden om optimaal hybride werken te faciliteren voor hun medewerkers en willen weten hoe ze dit in de praktijk kunnen brengen bied ik een gratis strategiesessie aan.
In deze sessie leer je 3 strategieën om thuiswerkers te empoweren op een productieve, gezonde en authentieke manier vanuit huis te werken. Stuur mij een persoonlijk bericht via LinkedIn en ik help je graag op weg.

Social Media

Linkedin   

Nieuws

Naar het overzicht

Terug naar boven