Dennis van Beek

Dennis van Beek

Experts SWP.

Functie:Business Developer
Organisatie:FactoryLab
Telefoon:+31 (0)655770350

E-mailadres:
Website:

Dennis is sinds 1 mei 2021 als Business Developer binnen FactoryLab verantwoordelijk voor de verdere commerciële groei binnen Nederland en het onderhouden en verstevigen van relaties met partners, gebruikers en andere stakeholders. Na de start-up fase heeft Dennis zich ten doel gesteld om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met het merk Factorylab. Door professionalisering van sales- en marketingprocessen en het proactief zoeken van verbinding met aanbieders, netwerken en stakeholders in de verschillende afzetmarkten raken steeds meer mensen bekend met Factorylab.

Binnen het SmartWorkplace platform zal Dennis partners en eindgebruikers adviseren en ondersteunen bij de inzet van IoT hardware in bedrijfsprocessen en de werkomgeving. Met zijn ruime ervaring op het gebied van marketing en sales en een gezonde passie voor nieuwe technologieën kan Dennis bovendien een sparringpartner zijn voor de ontwikkeling van nieuwe innovatieve producten en het implementeren van IoT hardware in de propositie en concepten van partners binnen en buiten Smart WorkPlace.

Praktische oplossingen, co-creatie, toegankelijkheid, klantgerichtheid, transparantie en open communicatie zijn kernwaarden die zowel bij Dennis als bij FactoryLab hoog in het vaandel staan. Samen met een sterk developersteam en partners streeft hij naar een slimme, duurzame, gezonde en comfortabele werk-, leer- en verblijfsomgeving voor iedereen.

Social Media

Linkedin   Twitter   

Naar het overzicht

Terug naar boven