Elmar Wilens

Elmar Wilens

Experts SWP.

Functie:Eigenaar EWIP Interim en Projectmanagement
Telefoon:06 24669177

E-mailadres:

Elmar Wilens is een ervaren programma- en projectmanager met een passie voor aansprekende huisvesting en gestroomlijnde relevante dienstverlening. In zijn loopbaan heeft hij uiteenlopende opdrachten en opdrachtgevers gekend in diverse branches. Dat maakt ook dat hij snel en breed te werk kan gaan om een organisatie verder te helpen. Vanuit zijn basis in International Hospitality Management heeft hij de breedte gezocht en kennis en expertise opgedaan in alle facetten die gebruikers raken: Facilities, Real Estate en ICT.

Hij is werkzaam geweest bij diverse (inter)nationale organisaties in de private en publieke omgeving. Ruim twaalf jaar lang vervult hij inmiddels, als zelfstandig ondernemer, de rol van onafhankelijk adviseur en denker, maar meestal als operationeel en financieel opdrachtgever. Veelal bij organisaties die veranderingen of een koerswijziging teweeg willen brengen in hun bedrijfsmodel en daarbij huisvesting en aangrenzende dienstverlening als meest tastbare oplossing zien. Daarbij heeft hij speciale focus voor de minder zichtbare dagelijkse processen. Zijn kracht zit in het klant denken. Elmar Wilens: “Ik stel de vragen met de klant als centrale spil, de waarom van elke verandering is bepalend voor de uitkomst.” Daarnaast kan hij door zijn brede ervaring de onderwerpen multi-disciplinair benaderen waarbij oplossingen vanuit HR, FM en IT goed samen kunnen gaan.

Elmar Wilens: “De succesvolle werkgever van de toekomst stelt de medewerker centraal in haar benadering. Die verschuiving is al enige tijd ingezet maar nog niet voor elke opdrachtgever eenvoudig te realiseren. Hier help ik graag in mee.”

 

Social Media

Linkedin   

Naar het overzicht

Terug naar boven