Heleen Mes

Heleen Mes

Experts SWP.

Functie:Thought leader in employee experience & design
Organisatie:HXWork
Telefoon:06-20019652

E-mailadres:
Website:

Heleen Mes is oprichter van HXWork – Human Experience of Work (employee journey consultancy, projectmanagement en masterclasses), de LinkedIn-groep Employee Experience Nederland/België (2500 leden) en Netwerk Employee Experience. Heleen Mes is thought leader in innovatief HR, werkgeluk, employee experience en design.  Haar missie is om van iedere werkgever een topwerkgever te maken. Zij is co-auteur van Employee Experience - Happy people, better business dat werd genomineerd voor Managementboek 2019.

Heleen bereikte eerder als HR-directeur met twee werkgevers een top 10-positie Beste Werkgever, certificering als Top Employer en een finaleplaats als HR Proffie. Naast haar werk voor HXWork werkt Heleen ook als executive en HR-coach en als lid van de Raad van Commissarissen voor (potentiële) topwerkgevers.

Zij schrijft voor (HR-)sites als PWnet, XpertHR en Werkgeluknieuws en leverde bijdragen aan boeken als Handboek Werkgeluk (2020), HRagenda 2019Het Nieuwe Beoordelen (2017) en Het Prestatiemenu (2021).

Social Media

Linkedin   

Thema's

Happy & Health

Naar het overzicht

Terug naar boven