Jacqueline Borremans

Jacqueline Borremans

Experts SWP.

Functie:Business Consultant
Organisatie:AVEX
Telefoon:+31 6 20879736

E-mailadres:
Website:

Als Business Consultant bij AVEX zet ik me volledig in voor het stimuleren van innovatie op het gebied van effectieve communicatie. Samen met jou werk ik aan het creëren van een dynamisch werklandschap waarin jouw medewerkers moeiteloos en doeltreffend met elkaar kunnen communiceren en samenwerken.

Wat ik doe:
Samen met jou werk ik aan de ontwikkeling van een dynamisch werklandschap waarin communicatie en samenwerking centraal staan. Mijn expertise ligt in het implementeren van innovatieve audiovisuele en videocommunicatieoplossingen die de barrières tussen teams wegnemen en de productiviteit stimuleren.

Wat mij onderscheidt:
Met een achtergrond in videocommunicatie en een scherpe focus op innovatie, breng ik expertise en energie naar elk project. Mijn doel is om oplossingen te bieden die niet alleen voldoen aan de huidige behoeften van jouw organisatie, maar deze ook toekomstbestendig maken.

Mijn missie:
Ik ben trots en enthousiast om al geruime tijd deel uit te maken van het AVEX-team.
Samen helpen we jouw bedrijf vooruit door communicatie en samenwerking te optimaliseren en leveren we oplossingen die impact hebben.

Ik ben beschikbaar om te brainstormen, vragen te beantwoorden of nieuwe mogelijkheden te bespreken. Laten we samen werken aan jouw communicatiedoelen en de weg vrijmaken voor succes.

Social Media

Linkedin   

Naar het overzicht

Terug naar boven