Jan Joost Mestebeld

Jan Joost Mestebeld

Experts SWP.

Functie:Directeur
Organisatie:Draaijer
Telefoon:06 - 29 60 88 43

E-mailadres:

Ir. Jan Joost Mestebeld (1982) werkt sinds 2010 bij Draaijer voor de sector werkplekken en kantoren. Sinds 2020 is Jan Joost één van de directeuren. Als strategisch partner in slimme en gezonde omgevingen creëert Draaijer positieve plekken. Plekken waar mensen tot ontwikkeling komen, waar ze zorgen voor anderen, waar ze kennis overbrengen en waar ze het maximale uit zichzelf halen.

Een gebouw is een manier om de wereld je beste gezicht te laten zien. Het is ook een kans om je huisvesting zo te organiseren dat mensen zich er prettig voelen. Draaijer denkt aan de toekomst door circulair, energiebewust en klimaatadaptief te bouwen, waardoor we rekening houden met impact op de omgeving. Daarbij zijn we betrokken. We verbinden opdrachtgevers, medewerkers, bestuurders, cliënten, docenten, leerlingen, artiesten en sporters. Iedereen die op welke manier ook betrokken is, kan rekenen op onze aandacht.

De focus van Jan Joost ligt op advies, management en exploitatie. Daarbij wordt gebruik gemaakt van data en technologie. Zo heb je realtime inzicht en kun je gebruikservaringen verbeteren, het gebruik van de ruimte optimaliseren, bepalen hoe je servicegerichter kunt zijn en het binnenklimaat verbeteren.

Vanuit het team werkplek+kantoren ligt de focus op opdrachtgevers in de dienstensector, het MKB+ en decentrale overheden. Met veel gedrevenheid inspireert Jan Joost zijn opdrachtgevers en begeleidt hij ze bij het formuleren van passende strategische ambities en speerpunten voor zowel hun huisvesting als hun facilitaire organisatie. Hierbij ligt zijn kracht in het vertalen en implementeren van ambities naar concrete plannen en werkplekconcepten. Daarbij neemt hij verantwoordelijkheid om grote maatschappelijke vraagstukken een plek te geven in de strategie van de klant. Denk aan het realiseren van een duurzamere en energieneutrale werkomgeving, de reductie van de uitstoot van stikstof, een aantrekkelijke organisatie zijn en blijven voor jong en nieuw talent en het hebben en behouden van adaptief vermogen om ontwikkelingen in de toekomst snel te kunnen opvangen.

Hierbij zorgt hij ervoor dat diensten zoals HRM, facilitair, huisvesting en ICT een integraal onderdeel zijn van de projectaanpak. Daarnaast heeft Jan Joost ervaring in vastgoedontwikkeling en gebiedsontwikkeling, waardoor hij vanuit harde vastgoedkennis en een bestuurlijke procesaanpak complexe opgaves tot goede concrete resultaten kan brengen.

Social Media

Linkedin   

Naar het overzicht

Terug naar boven