Jan Joost Mestebeld

Jan Joost Mestebeld

Experts SWP.

Functie:Directeur / Teamleider Werkomgeving
Organisatie:draaijer+partners
Telefoon:06 - 29 60 88 43

E-mailadres:

Ir. Jan Joost Mestebeld (1982) is sinds 2010 werkzaam bij draaijer+partners als proces- & projectmanager en sinds dit jaar als directeur verantwoordelijk voor de sector Werkomgevingen & Specials. draaijer+partners werkt in al haar projecten aan het slimmer, gezonder en circulair maken van gebouwen.

Samen met zijn Team Werkomgevingen levert Jan Joost advies en projectmanagementexpertise binnen werkomgevingen. Daarbij ligt de focus van het team op opdrachtgevers in de dienstensector, het MKB+ en decentrale overheden. Met veel gedrevenheid inspireert hij zijn opdrachtgevers en begeleidt hij ze bij het formuleren van passende strategische ambities en speerpunten voor zowel hun huisvesting als hun facilitaire organisatie. Hierbij ligt Jan Joosts kracht in het vertalen en implementeren van ambities naar concrete plannen. Daarbij neemt hij verantwoordelijkheid om grote maatschappelijke vraagstukken een plek te geven in de strategie van de klant. Denk aan het realiseren van een duurzamere en energieneutrale werkomgeving, de reductie van de uitstoot van stikstof, een aantrekkelijke organisatie zijn en blijven voor jong en nieuw talent en het hebben en behouden van adaptief vermogen om ontwikkelingen in de toekomst snel te kunnen opvangen. Hierbij zorgt hij ervoor dat diensten zoals HRM, facilitair, huisvesting en ICT een integraal onderdeel zijn van de projectaanpak.
Daarnaast heeft Jan Joost ervaring in vastgoedontwikkeling en gebiedsontwikkeling, waardoor hij vanuit harde vastgoedkennis en een bestuurlijke procesaanpak complexe opgaves tot goede concrete resultaten kan brengen.

Social Media

Linkedin   

Naar het overzicht

Terug naar boven