Joris Kroese

Joris Kroese

Experts SWP.

Functie:Operationeel directeur
Telefoon:06 12404038

E-mailadres:
Website:

Joris is 30 jaar werkzaam in de koffiebranche. De eerste 10 jaar van zijn werkzame leven als zelfstanding ondernemer met een koffie groothandel. Daarna vele jaren bij grote spelers in de koffiemarkt. Sinds 2017 is hij met veel passie en plezier werkzaam bij Pertazza.

Het was voor hem een bewuste keuze om te gaan werken voor een bedrijf waarbij duurzaamheid en kwaliteit echt hand in hand gaan. Duurzaam door uitsluitend te werken op basis van ons Coffee as a Service concept met onder andere het high end koffiemerk Buscaglione. Het is iedere dag weer een fantastische uitdaging om ons concept namelijk  het leveren van een hoogwaardig kopje koffie op de werkvloer te mogen uitdragen.

Hij is er van overtuigd dat de koffiemarkt kan en moet veranderen en daar wil hij graag zijn steentje aan bijdrage. Door zijn jarenlange ervaring in deze branche is hij in staat om ieder bedrijf van groot tot klein mee te nemen in zijn overtuiging dat het Pertazza ontzorg concept de meest duurzame manier van koffie drinken op het moderne kantoor is. Geen ongezonde melk of cacao poeders uit koffie machines maar uitsluitend Fairtrade en Rainforest gecertificeerde koffiebonen met de mogelijkheid voor verse melk.

Kwaliteit boven kwantiteit is zijn motto, de tijd van slechte koffie op kantoor is dan ook echt voorbij volgens hem.

Social Media

Linkedin   

Naar het overzicht

Terug naar boven