Yvanka van Wijk

Yvanka van Wijk

Experts SWP.

Functie:Adviseur Huisvesting & Inrichting
Organisatie:DVP Huisvesting & Inrichting
Telefoon:06 – 25001939

E-mailadres:
Website:

Yvanka van Wijk is adviseur Huisvesting & Inrichting en sinds 2017 in dienst bij DVP. Zij staat aan het roer van de jongste tak; DVP Huisvesting en Inrichting, afgekort DVP H&INT.

Zij heeft een achtergrond in hotelmanagement en facilitair management in de Zorgsector. Haar hospitality-achtergrond en haar klantgerichtheid helpen Yvanka door een andere bril te kijken. Dat gebruikt ze in haar dagelijkse werk in de uiteenlopende projecten en in de omgang met haar collega’s, opdrachtgevers en eindgebruikers. Of het nu gaat om de inrichting van een poliplein bij het Radboud UMC in Nijmegen, de inrichting van het hoofdkantoor voor Intellian in Rotterdam, of een nieuw vijfsterren hotel bij de Efteling in Kaatsheuvel, danwel een haalbaarheidsonderzoek naar het doelmatig en efficiënt inpassen van werkplekken in het Rijksvastgoedkantoor Center Court in Den Haag; onder aan de streep gaat het om het creëren van duurzame en inspirerende omgevingen met een positieve impact op het welzijn en potentieel van mens en organisatie.

Yvanka is een teamspeler met gevoel voor haar omgeving en in- en externe verhoudingen. Zij zoekt en onderhoudt de verbinding met betrokken partijen waarmee zij draagvlak creëert en behoudt. Zij is analytisch, gedreven en in staat planmatig en doelgericht te werken in combinatie met oplossingsgericht denken. Hierbij staat klantgerichtheid centraal, zonder het bedrijfsbelang/projectresultaat uit het oog te verliezen. Dankzij haar betrokkenheid, verantwoordelijkheidsgevoel, flexibiliteit en sterke communicatieve vaardigheden weet zij medewerkers op verschillende hiërarchische niveaus voor haar te winnen en projecten binnen de overeengekomen termijn te realiseren. Schakelen tussen de wensen van de opdrachtgever, eindgebruikers, de technisch- en financieel mogelijke oplossingen, gecombineerd met het aanbod aan mooie inrichtingsproducten vanuit een breed scala aan leveranciers.

Luisteren en verbinding maken, daar gaat het wat haar betreft om en daarna snel schakelen en de spin in het web zijn.

Social Media

Linkedin   

Naar het overzicht

Terug naar boven