Themadossier: Health SWP.

Duurzame kijk op HRM nodig

Duurzame kijk op HRM nodig

Het risico op burn-out klachten neemt steeds meer toe, omdat de huidige werknemer op de werkvloer en privé wordt overvraagd. Daarom is een duurzame kijk op HRM nodig. Dat betoogt hoogleraar Strategic HR Pascale Peters.

Foodtrends 2020

Foodtrends 2020

Duurzame inzetbaarheid van medewerkers wordt steeds belangrijker. Daarbij speelt ook voeding een belangrijke rol. Maar wat zijn de foodtrends voor 2020? Het Voedingscentrum zette ze op een rijtje.

Gezond werken in Helix

Gezond werken in Helix

Smart WorkPlace partner AM en BAM Bouw en Techniek – Projecten hebben de realisatieovereenkomst getekend voor de bouw van Helix, een kantoorgebouw in Utrecht Leidsche Rijn op een A2-zichtlocatie.

Food & Beverage Inspiration Day

Hoe kun je je gasten als cateraar nog duurzamer en gezonder verwennen? Om inspiratie op te doen organiseerde Smart WorkPlace partner ISS Facility Services voor de tweede maal de Food & Beverage Inspiration Day.

Cultuur als startpunt van geluk in werkomgeving

Cultuur als startpunt van geluk in werkomgeving

Waarom moet cultuur het startpunt zijn van geluk in de werkomgeving en hoe pak je dat aan? Dat behandelt Eelco Voogd van Smart WorkPlace partner WPA Analytics tijdens een workshop op WorkPlace Day 2020.

Return on WorkPlace!  

Return on WorkPlace!  

Wat werkt wel en niet op de werkplek. Op WorkPlace Day 2020 wil Smart WorkPlace afdelingen in een organisatie met elkaar verbinden en laten zoeken naar de juiste oplossingen. SWP-directeur Wietse Walinga licht toe.

De beste wensen van Smart WorkPlace

De beste wensen van Smart WorkPlace

Het is tijd voor de beste wensen. Ook de partners van Smart WorkPlace nemen deze gelegenheid te baat. Een overzicht.

Terug naar boven