Tjeu Verheijen extra spreker op WorkPlace Day

De organisatoren van WorkPlace Day, die aanstaande dinsdag in RAI  Amsterdam wordt gehouden, hebben als extra spreker uit de hoek van de gebruikers Tjeu Verheijen weten te strikken.

Na zijn studie, Economie, Facility Management en Ruimtelijke Ordening & Planologie, heeft Verheijen gewerkt, vanuit verschillende senior management en consultant functies, bij bedrijven zoals Randstad (People & Performance Management), Deloitte (Workplace Innovation; Strategic Consulting; Change Management; Sales), Hospitality Consultants (Architecture & Planning, Strategic Consulting, Workplace Innovation), Vodafone (Head of property) Ook heeft hij als oprichter en eigenaar het bedrijf Speeltuig BV, speelse inrichting & educatief spel, geleid.

Tjeu Verheijen extra spreker op WorkPlace Day

Tjeu Verheijen is co-auteur van het in 2010 verschenen boek ‘The Changing Workplace’. The Changing Workplace gebruikt de werkomgeving als strategisch middel van de organisatie. Elk huisvestingsvraagstuk kan vanuit veel invalshoeken worden bekeken, die elk hun strategische waarde hebben. Met een geïntegreerde aanpak (The Changing Workplace) heeft de organisatie een krachtig concept in handen om veranderingen te ondersteunen. Omdat de werkplek een faciliteit is die de werkprocessen van de organisatie ondersteunt, kunnen huisvestingsprojecten ingezet worden als een katalysator van organisatieverandering.

Na twee jaar sabbatical is Tjeu Verheijen weer terug. Nu is hij management consultant. Op WorkPlace Day geeft hij zijn eerlijke en ongezouten antwoord op de vraag ‘Wat wil de Gebruiker?’

Wil je meer hierover weten? Bezoek WorkPlace Day. Smart WorkPlace heet je van harte welkom op 17 april. Meld je snel nog aan:https://lnkd.in/g2hkEUQ.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven