Ervaren FM BIM’er Paul Akhurst nieuwe SWP Expert 

Ervaren FM BIM’er Paul Akhurst nieuwe SWP Expert 

Smart WorkPlace is heel trots te melden dat Paul Akhurst de nieuwste Expert van het kennisplatform is. Hij heeft onder andere de FM BIM-teams geleid van het Sydney Opera House en de Perth Arena.

Paul Akhurst heeft jaren in het Verenigd Koninkrijk en Australië gewerkt. Zijn expertise ligt in het oplossen van strategische, operationele en technische problemen, teambuilding en facility management. 

Bij het Sydney Opera House en Perth Arena heeft Akhurst zich vooral beziggehouden met BIM (Building Information Modelling) van Facility Management perspectief, het opstellen van strategische vermogensbeheersplannen, het oplossen van technische problemen door middel van gedetailleerde analyse, CMMS-implementaties en teamontwikkeling door het bevorderen van persoonlijke verantwoordelijkheid. 

In Australia is Akhurst verbonden geweest aan de Curtin University. Hier heeft hij de BIM Value Benchmarking tool ontwikkeld, een gratis online tool voor het verzamelen van contractinformatie en het berekenen van de waarde van voordelen geleverd door BIM. Het is ontwikkeld door het National Research Center voor duurzame ontwikkeling (SBEnrc) en wordt gehost door NATSPEC voor National Building Specifications.

Sinds kort is hij woonachtig in Groningen en werkzaam in wat hij zelf noemt “mijn nieuwe land, Nederland”. Wij zijn zeer blij met zijn bereidheid zich als Expert aan Smart WorkPlace te verbinden en hopen dat wij met hem de toepassing van BIM in het slimmer, gezonder en circulair maken van de werkomgeving kunnen bespoedigen.

Bron: Smart WorkPlace

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven