Aestate nieuwe partner van Smart WorkPlace

Aestate nieuwe partner van Smart WorkPlace

Aestate – onafhankelijk adviesbureau op het gebied van integrale verandering van organisatie, huisvesting, IT en facilitaire dienstverlening – is partner geworden van Smart WorkPlace. 

Daniël Koningen (foto), directeur van Aestate, is blij met de samenwerking met SWP. De uitdagingen van de vele ontwikkelingen om te komen tot een slimme, gezonde en circulaire werkomgeving zijn immens. En dat vraagt om kennisdeling.

Welke kansen/uitdagingen ziet Aestate in de werkomgeving van de toekomst? 

“Organisaties veranderen in de tijd: ze groeien of krimpen, ontdekken nieuwe markten of passen hun manier van werken aan. Huisvesting is statischer van karakter en verandert minder makkelijk mee. Om zowel vandaag als morgen passende huisvesting te hebben, is het raadzaam om daar actief op te sturen. Aestate ondersteunt daarbij.”

“Bij veel organisaties vertegenwoordigt huisvesting een aanzienlijke kostenpost op de balans. Huisvesting is onlosmakelijk verbonden met de inrichting van de huidige bedrijfsvoering én de mate waarin kan worden geanticipeerd op toekomstige veranderingen. Er is u dus alles aan gelegen om huisvestingsbeleid de aandacht te geven die het verdient.”

Welke rol ziet Aestate daarin voor zichzelf?

“Aestate ziet kansen om organisaties hierbij te helpen. Met jarenlange ervaring en zelf ontwikkelde tools voorziet Aestate in een behoefte om in dit proces het onduidelijke duidelijk te maken en het management de regie (terug) in handen te geven,” zo vertelt Daniël Koningen, die tevens Expert is bij Smart WorkPlace.

“Daarnaast heeft Aestate een AEcademy gelanceerd dat naast een Afstudeerlab voor jonge huisvestingsadviseurs ook traingingen verzorgd op het gebied van huisvesting. Daarmee hoopt Aestate bij te dragen aan een snellere professionalisering van zakelijke huisvesting en daarmee ook de werkomgeving van de toekomst.”

Waarom is een platform als Smart WorkPlace voor Aestate een belangrijke factor om in te participeren?

“Smart WorkPlace biedt een platform waar Aestate niet alleen haar netwerk kan verbreden, maar ook kennis kan delen om door innovaties en het combineren van specialismen organisaties verder te helpen bij het creëren van inspirerende en gezonde werk-, leer- en leefomgevingen.“

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven