Circulaire vergadertafels

Circulaire vergadertafels

Wie denkt aan vergaderen associeert dit vaak niet met beweging, creativiteit en innovatie. Volgens Smart WorkPlace partner TRIBOO kunnen hun circulaire vergadertafels deze elementen juist wel combineren.

De circulaire vergadertafels zijn gemaakt van geupcycled kunststof afval uit koelkasten. Ze faciliteren bijzondere manieren van samenwerken. Samen bepaal je de vorm en de variatie is oneindig. Of je nou alle koppen bij elkaar wilt steken, of in kleine denktanks oplossingen wilt uitwerken; met deze spraakmakende tafels kun je alle kanten op. De tafels kunnen namelijk in een oneindig aantal opstellingen worden opgebouwd. In een rechte-, ronde-, vierkante-, cirkel-, slang- of eilandenopstelling.

De bladen en de voet van de tafel zijn 3D geprint. Het dynamische patroon van het maken en de identiteit van het materiaal worden gereflecteerd in de vorm. Je kunt zelfs zien waar de robot is gestopt met printen. De tafels hebben een bladdiameter van 125 centimeter en zijn in verschillende hoogtes en in uiteenlopende kleuren verkrijgbaar. Hierdoor kunnen de opstellingen op een speelse en uitdagende manier worden neergezet.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven