Peter van Roekel nieuwe director Sales & Solutioning ISS Facility Services

Peter van Roekel nieuwe director Sales & Solutioning ISS Facility Services

Peter van Roekel (52) is bij Smart WorkPlace partner ISS Facility Services per 1 februari aangesteld als director Sales & Solutioning. Peter heeft ruime ervaring in sales, algemeen management en management consultancy.

Voor zijn komst naar ISS heeft Peter ruim 11 jaar gewerkt voor Right Management, de adviestak van Manpower Group, die zich bezighoudt met de ondersteuning van klanten bij grote reorganisaties, leiderschapsontwikkeling, mobiliteitsvraagstukken en het beoordelen van leiders en professionals.

 De afgelopen periode lag zijn focus op het laten groeien van enterprise klanten in Europa, waaronder Ford, Unilever, Vattenfall en Nike, samen met lokale sales teams, en het wereldwijd op de markt brengen van een aantal nieuwe solutions. Daarvoor heeft Peter onder andere gewerkt als businessunit manager en als accountmanager bij Brunel. Peter heeft HTS bedrijfskunde gestudeerd en daarnaast een MBA-titel gehaald.

Peter is enthousiast over zijn nieuwe job bij ISS: “Ik kijk uit naar de samenwerking met het Sales & Solutioning team en de rest van de organisatie. ISS heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld naar een integrale facilitaire dienstverlener met focus op waardecreatie. Ik ben onder de indruk van de professionaliteit en innovatiekracht van ISS en kan vanuit mijn achtergrond bijdragen aan de verdere groei en ambities van ISS.” 

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven