Derde masterclass CoreNet Global Benelux Chapter en Smart WorkPlace

Yvette Tietema* verzorgde met het thema vitaliteit de derde Masterclass uit de reeks die door CoreNet Global Benelux Chapter en Smart WorkPlace is geproduceerd.

De huidige tijd vraagt om veel aanpassingen, zowel van bedrijven als van medewerkers, en dan is vitaliteit meer dan eens een actueel onderwerp.

Tijdens deze vitaliteitsmasterclass krijgt u een inspirerend, up-to-date en wetenschappelijk onderbouwd inzicht in de nieuwste methodieken die u kunt gebruiken om vitaliteit binnen uw organisatie te bevorderen. Onderwerpen die aan bod komen:

  • Vitaliteitsbevordering gaat verder dan alleen het ‘klassieke’ bewegen, gezond eten en voldoende slapen (slechts 10%). In de masterclass ontdekt u welke psychologische en sociale componenten een rol spelen.
  • Het wordt onderschat hoe belangrijk de rol van organisaties en teams zijn op gebied van vitaliteit, daarom wordt er zowel naar het individu als de gehele context gekeken. In deze masterclass deelt Yvette de modellen en technieken die u kunt toepassen om hier achter te komen.
  • Organisaties doen er verstandig aan een goede balans te zoeken tussen het efficiënt inzetten en het gezond en vitaal houden van medewerkers.

Aan het einde van de masterclass kunt u zelf antwoord geven op de vraag: Wat kan mijn organisatie doen om de balans te versterken of een juiste balans te vinden in deze tijden?

Op het moment van opname was Yvette werkzaam als adviseur bij YNNO.

Wilt u op de hoogte blijven van de volgende masterclasses? Vul dan het Remind Me-contactformulier in om tijdig over de komende masterclasses te worden geïnformeerd. Inmiddels zijn er twee masterclasses geweest. De eerste masterclass was van Simone Leenders. U kunt deze masterclass hier terugzien. De tweede masterclass was van Herman Kok. U kunt deze masterclass hier terugzien.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven