2 november 2021: Zien we jou bij het expertprogramma op de Smart WorkPlace stand?

 2 november 2021: Zien we jou bij het expertprogramma op de Smart WorkPlace stand?

nov04

Als platform voor de duurzame en gezonde werkomgeving is de verbinding met de bouw, architectuur en vastgoed erg belangrijk. Daarom staat Smart WorkPlace op Building Holland met een uitgebreid expertprogramma.

Dinsdag 2 november

Op dinsdag 2 november om 11:30 uur trapt Nils Bonder van AM af met inspirerende praktijkvoorbeelden waar de drie G’s - Gebouw, Gebied en Gedrag - centraal in de ontwikkeling. Na de netwerklunch begint om 13:30 uur de live podcast opname van SWP Talks met Wim Kooyman van Smart WorkPlace, Martin Buijtels van The Dutch Wave en Marco Rooks van TJILL. Zij bespreken de impact van een groene werkomgeving.

Wat voegt een gebouw toe aan het geluk van zijn gebruikers? Op deze vraag geeft Thomas Bogl van LIAG architecten en bouwadviseurs antwoord tijdens zijn expertsessie om 15:00 uur. Daarop aansluitend vindt de borrel plaats waar we elkaar graag ontmoeten.  

Woensdag 3 november

Verduurzamen doe je niet alleen, dat doe je samen! Topexpert Yvette Watson, founder van PHI Factory neemt je mee in haar visie over deze uitdaging tijdens haar expertsessie om 11:30 uur.

We hebben vanaf November 2021 nog exact 98 maanden tot 2030 waar grote doelen in de strijd tegen klimaatverandering behaald moeten zijn. Tijdens de live podcast van SWP Talks gaat Wietse Walinga van Smart WorkPlace in gesprek met de toonaangevende duurzaamheidspioneer Maurits Groen en met Marvin van Kempen, hoofdredacteur van platform Duurzaam Gebouwd.

Later in de middag om 15:00 uur geeft Majorie Jans, directeur Facility Management van de Nationale Politie een presentatie en Q&A sessie over de enorme uitdagingen van een grote werkgever met maatschappelijk impact. Hoe geeft de Nationale Politie met meer dan 62.000 werknemer, 1.300 auto’s en 1.500 gebouwen vorm aan verduurzaming?

Donderdag 4 november

‘Van een bos wordt niemand gestrest,’ is een quote van architect Daan Bruggink. Hij ontwerpt en bouwt gebouwen geïnspireerd op de natuur. In zijn presentatie om 11:30 uur vertelt Daan Bruggink van ORGA Architect over de grote voordelen van natuurlijke en biobased materialen voor onze gebouwen.

Om 13:30 uur gaan Wim Kooyman van Smart WorkPlace, Lisan Crommentuijn van Signify en Tako Werts van KaYo Consulting met elkaar in gesprek tijdens de live podcast van SWP Talks over het thema Gezond binnenklimaat. Wees welkom om mee te luisteren en elkaar te ontmoeten rondom dit belangrijke thema.

Bekijk het volledige programma op de stand van Smart WorkPlace hier.

We ontmoeten je graag op Building Holland en verbinden je met de belangrijke doelgroep van bouw, vastgoed en architectuur. De koffie staat voor je klaar op onze stand (8.121)! Registreer nu hier voor een gratis ticket:

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

dinsdag 2 november 2021permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven