Veel belangstelling voor expertprogramma en flexibel werken op stand Smart WorkPlace

Veel belangstelling voor expertprogramma en flexibel werken op stand Smart WorkPlace

Op stand 8.121 van Smart WorkPlace op Building Holland was er dinsdag 2 november veel belangstelling voor de eerste sprekers van het expertprogramma. Ook de twee flexplekken waren in trek.

Dinsdagochtend trapte Nils Bonder (zie foto) van AM af met een expertsessie met inspirerende praktijkvoorbeelden waar de drie G’s – Gebouw, Gebied en Gedrag – centraal staan in de ontwikkeling. Het resultaat is een gezonde en duurzame werkomgeving voor gebruikers.

Na de lunch was er een expertsessie met Thomas Bogl van LIAG architecten en bouwadviseurs. Hij gaf antwoord op de vraag wat een gebouw toevoegt aan het geluk van zijn gebruikers.

Tijdens de SWP Talks ging het om de impact van de groene werkomgeving.  Wim Kooyman van Smart WorkPlace ging daarover in gesprek met Martin Buijtels van The Dutch Wave en Marco Rooks van TJILL.

Hoe die groene werkomgeving eruit kan zien, konden bezoekers van de SWP ervaren op de stand, waar TJILL een duurzame werkplek – een zgn. Tjill.spot had neergezet. Deze werkplek trok veel belangstelling en diverse mensen maakten gebruik van de mogelijkheid om er te werken en te vergaderen.

Bezoekers hadden op de stand ook nog een tweede optie, de werkplek van Ritswand. Het gaat om een duurzaam wandsysteem, waarmee eenvoudig een flexibele werk- of vergaderruimte is te creëren.

Voor woensdag 3 en donderdag 4 november zijn de ruimtes van TJILL en Ritswand nog te boeken. Belangstelling? Click dan hier. Het volledige expertprogramma vindt u hier.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven