PROCOS Group nieuwe partner Smart WorkPlace

PROCOS Group nieuwe partner Smart WorkPlace

Bij het leveren van fysieke en digitale werkplekoplossingen je zowel richten op Space als op Software en Soul. Dat is de filosofie van PROCOS Group, de nieuwe partner van Smart WorkPlace. Richard Stoop licht toe.

Welke kansen/ontwikkelingen ziet PROCOS Group voor de werkomgeving van de toekomst?  

“Het komt niet vaak voor dat we de kans krijgen om de manier waarop we werken volledig opnieuw vorm te geven. Nu we hebben gezien dat werken op afstand een haalbare optie is, zijn veel organisaties begonnen met het heroverwegen van hun werkplekstrategieën. Door hun werkomgevingen dynamischer te managen, kunnen organisaties deze transformeren van dode activa naar een levendig onderdeel van de operatie. De voordelen voor zowel werkgever als werknemer zijn legio. Denk bijvoorbeeld aan de optimalisatie van het gebruik van dure kantoorruimte, diverse besparingen op vestigingskosten, hogere arbeidsproductiviteit, verminderd verzuim, betere retentie van medewerkers en nog veel meer.”

Welke rol kan PROCOS Group daarbij spelen?  

“PROCOS Group levert al meer dan 32 jaar fysieke en digitale werkplekoplossingen. We richten ons hiervoor op zowel de werkruimte (Space), de ondersteunende technologie (Software) als de mens (Soul). Onze gedreven professionals hebben grondige kennis van hoe facilitaire processen, optimalisatie van werkruimte en informatiemanagement bij kunnen dragen aan een betere werkomgeving. We hebben diverse softwareoplossingen in huis om dit te ondersteunen.”

Waarom is het belangrijk voor PROCOS Group om in een platform als Smart WorkPlace te participeren?  

“De werkomgeving is door een aantal socio-economische en technologische ontwikkelingen erg aan verandering onderhevig. De opkomst van slimmere werkomgevingen, de ‘war for talent’ en de omwentelingen naar meer remote- en hybride manieren van werken zorgen in toenemende mate voor dynamiek en complexiteit in onze werkomgeving. Deze ontwikkelingen zullen vergaande consequenties hebben voor diverse stakeholders en afdelingen binnen organisaties. Daarom zijn de verschillende invalshoeken, kennisdeling en interdisciplinaire samenwerkingsmogelijkheden op een platform zoals Smart WorkPlace van groot belang voor PROCOS Group.”

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven