Krapte op de arbeidsmarkt: Hoe behoud je personeel

Krapte op de arbeidsmarkt: Hoe behoud je personeel

Het UWV stelt vast dat er krapte is op de arbeidsmarkt in alle beroepsgroepen. Vasthouden van bestaand personeel wordt steeds belangrijker. Maar hoe bereik je dit als organisatie?

Maar 'hoe' zorg je voor verbinding tussen jouw medewerkers en de organisatie? Ofwel: hoe houd je hen dichtbij? Dat zijn vragen die door het CfPB onderzocht worden. Tijdens het CfPB Jaarcongres met het thema 'Vinden van verbinding in een hybride wereld' mag je antwoorden verwachten. Dus, houd jij je bezig met mens, werk en werkomgeving binnen jouw organisatie? Dan mag je dit interessante, inhoudelijke en zeer relevante programma zeker niet missen.

Meld je aan!

Meld je aan via deze link: https://lnkd.in/eXuuNRBK
(Docenten en studenten kunnen gebruik maken van de code ONDERWIJS2022 voor GRATIS toegang.)

Center for People and Buildings

De Stichting Kenniscentrum Center for People and Buildings (CfPB) is in 2001 opgericht om kennis over mens, werk en werkomgeving toepasbaar te maken voor bedrijven en overheden. Daarmee wil zij een bijdrage leveren aan de totstandkoming van "een goede werkomgeving voor elke organisatie". Het CfPB is een zogenaamde Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Het volledige ANBI-formulier is hier te vinden.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven