HEYDAY Facility Management Kennisfestival

HEYDAY Facility Management Kennisfestival

HEYDAY organiseert op 4 november 2022 de 27e editie van het facilitaire jaarcongres. Met verhalen uit de theorie en praktijk is het jaarcongres omgetoverd tot kennisfestival. Lees hieronder hun aankondiging.

Op 4 november 2022 is het zover: de 27e editie van het welbekende facilitaire jaarcongres. Voorheen werd dit inspirerende evenement altijd georganiseerd door Arrange Consultancy, maar dit jaar steken we hem in een compleet nieuw jasje. De krachtenbundeling van ArrangeGroup en HEYDAY opent vele deuren en gezamenlijk pakken wij het evenement dit jaar nog grootser aan. Maak je klaar voor hét HEYDAY Facility Management Kennisfestival.

Not-your-average jaarcongres 
Deze 27e editie van het HEYDAY Facility Management jaarcongres wordt groots. Je bent te gast op hét Facility Management kennisplatform met verhalen vanuit de theorie en de praktijk in een festival-achtige setting. Door gebruik te maken van energievolle vormen van kennisuitwisseling en dit te combineren met een dosis plezier en een fantastische omgeving ervaar jij echte inspiratie. Een dag voor facility- en workplace management professionals die willen vernieuwen en waar je in verbinding staat met jouw vakcollega’s en je laat verrassen door nieuwe inzichten! 

Kosten kennisfestival
De kosten voor het kennisfestival bedragen 79,- euro per persoon. Onze netwerkgroepleden en benchmarkleden kunnen uiteraard kosteloos deelnemen aan het event.

Meld je aan voor het event

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven