Stem jouw favoriet de finale in van de CSU Innovatie Award 2022

De CSU Innovatie Award is een succesversneller. Het brengt impactvolle innovaties direct in de volgende versnelling door een investeringsbudget van 10.000 euro, toegang tot relevante netwerken en een marketing-boost. De winnaar wordt professioneel begeleid bij de doorontwikkeling van de innovatie voor toepassing in de facilitaire branche.

Ruim een week geleden pitchten zes zorgvuldig geselecteerde kanshebbers hun innovaties aan de vakjury. De jury wijst twee finalisten aan, jij kiest de derde finalist! De pitcher met de meeste stemmen staat samen met de twee juryfinalisten op het grote podium op 10 november tijdens de finale van alweer de vijfde CSU Innovatie Award.

De zes kanshebbers

  1. De Slimme Fijnstofmeter
    Fijnstofmeter voor binnen en buiten. Meet luchtkwaliteit op basis van Europese normen waarbij data versleuteld wordt opgeslagen en verstuurd. Team: AeroCount.
  2. HSI-box
    Een sensor voor ramen en panelen om vervuiling te detecteren voor het gericht inzetten van glasbewassing. Team: Heimdall Sensor Intelligence.
  3. i-giene
    Een hygiënebak waarin afval luchtdicht verpakt wordt in gerecycled materiaal, waardoor het logistieke proces rondom de inzameling flink afneemt. Team: i-team Global.
  4. No-touch blokzeep dispenser
    Design zeepschaver voor blokzeep. Alternatief voor vloeibare zeep waarbij verpakkingsmateriaal, restafval en logistiek tot een minimum wordt beperkt. Team: Slimstones BV / LESSEAU.
  5. RecyclerMachine
    Eén apparaat om afval als plastic, blik en papier te scheiden én te reduceren tot herbruikbare mono-stromen. Team: Recycling Solutions BV.
  6. SunRider
    Een substantiële cargo e-bike. Zelfopladend met zonne-energie, waarmee duurzaamheid en vitaliteit slim gecombineerd worden. Team: Need The Globe BV.

Stem jouw favoriet naar de finale van de CSU Innovatie Award 2022, door de zes ideeën voor een schonere, gezondere en duurzame toekomst te bekijken en beoordelen op www.csuinnovatieaward.nl

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven