Het SWP Congres: Human Capital gaat bijna van start!

Het SWP Congres: Human Capital gaat bijna van start!

Aankomende dinsdag (1 november) klinkt dan officieel het startschot voor het SWP Congres: Human Capital. De dag zit bomvol met workshops en lezingen. Zien we jou daar ook?

Als deelnemer beloven wij jou een dag vol met inspiratie, kennis en tips die je direct in je eigen organisatie kan toepassen. Tijdens het plenaire programma staan diverse top-experts op het podium.

Vincent le Noble neemt je mee naar de grote veranderingen die wij allemaal hebben meegemaakt de afgelopen 5 jaar. Welke invloed hebben deze veranderingen gehad op onze manier en plek van werken?  Simone Leenders schetst de waarde van sociaal contact voor het individu en voor de organisatie. Zij geeft je handvatten hoe je dit kan vormgeven nu en in de toekomst. Oud Generaal der Strijdkrachten Peter van Uhm inspireert vanuit zijn levenslessen de deelnemers over het belangrijke thema leiderschap. Hoe kun je leiderschap invulling geven als individu? Hoe kun je dit leiderschap inzetten voor de missie van je organisatie?

In de middag presenteren Gerda Stelpstra en Sophie Schuller de eerste resultaten van het onderzoek in hun Living Lab naar de invloed van het ontwerp en de inrichting van de werkomgeving op de samenwerking en de manier van communiceren tussen medewerkers. Als laatste spreker vertelt Maaike Klein Ikkink hoe Coöperatie VGZ duurzaamheid en gezondheid activeert.

Maar liefst 16 workshops met aansprekende user-cases staan op het programma. Voorbeelden uit de praktijk hoe in organisaties thema’s als duurzaamheid, gezondheid, hybride werken en sociale verbinding zijn geïmplementeerd. Elke deelnemer krijgt de mogelijkheid voor het deel te nemen aan 4 workshops die zijn verdeeld in verschillende vormen: Luisteren, Interactief en Doen.

Naast alle sprekers en presentaties is er natuurlijk ruimschoots tijd voor ontmoeting en kennisdeling met andere deelnemers tijdens de gezonde en duurzame lunch, netwerkborrel en breaks. We verwachten in totaal 200 deelnemers vanuit Huisvesting, Facility Management, HR, Vastgoed en Technologie. Kortom: een dag vol inspiratie, kennis en heel veel praktische handreikingen. Jij bent er toch ook bij?

Meld je nog snel aan!

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven