Van zeecontainer naar een betaalbare werkplek

Van zeecontainer naar een betaalbare werkplek

Werk jij thuis wel aan een gezonde thuiswerkplek? Veel mensen werken thuis nog aan de eettafel. Volgens Cube2Live moet dit anders, namelijk met een hybride kantoor in je achtertuin.

Nieuw voor thuiswerkers: Een zeecontainer in je tuin. Flexibele 'container-sized' werkplekken zijn niet nieuw, maar om die in je achtertuin te plaatsen leek Jeroen Bekkers en Gaston van Thillo de juiste oplossing.

Cube2Live

In 2020 is Cube2Live opgericht door Jeroen Bekkers en Gaston van Thillo. Cube2Live bouwt containers om tot een kant-en-klaar concept voor bijvoorbeeld studentenhuisvesting, arbeidsmigranten, hotels en recreatieondernemingen, sociale woningbouw en de zorgsector. Ook particulieren kunnen ze helpen, bijvoorbeeld als zij een kantoorunit in de achtertuin willen zetten.

Thuiswerken is lastig als je geen kantoorruimte in huis hebt. Werken aan de keukentafel is slecht voor de werk-privébalans, zorgt voor afleiding en geeft ruis op de lijn tijdens online meetings. Een kantoor in je achtertuin is dan misschien wel een betere oplossing. Daarnaast is het duurzaam, het is gerecycled materiaal en heeft volop opties voor verduurzaming, bijvoorbeeld in de isolatie. Een kantoorcontainer past dus goed in het MVO-beleid.

Benieuwd naar deze oplossing? Download hier de whitepaper van Cube2Live. 

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven