Van vierkante meters vullen naar community-omgeving creëren

<span>Van vierkante meters vullen naar community-omgeving creëren</span>

We leven in een wereld waar iedereen zich – naast een thuisbasis – omringt binnen diverse community’s. Deze community’s wil je ook op de werkvloer creëren.

Maar hoe doorbreek je de visie dat de organisatiehuisvesting niet alleen draait om de stenen van een gebouw?

Trends en ontwikkelingen

Om deze visie te onderstrepen en de uitdagingen en kansen binnen dit domein te belichten, zullen Jasmijn Lodewijk en Sabine Booijink, vooraanstaande experts op het gebied van huisvesting bij HEYDAY, een interactieve workshop leiden op het SWP Congres op donderdag 2 november. Tijdens deze sessie zullen zij dieper ingaan op de huidige trends en ontwikkelingen in organisatiehuisvesting, gebaseerd op hun eigen ervaringen en de vragen van opdrachtgevers.

Een concreet voorbeeld van deze visie wordt getoond in de Clubhub van HEYDAY in Den Bosch. Deze inspirerende locatie dient als praktijkvoorbeeld en laat zien hoe organisatiehuisvesting kan evolueren om de behoeften van de moderne werknemer te accommoderen.

Inschrijven

Bestel je tickets voor het SWP Congres en sluit aan bij deze workshop.

Het SWP Congres met als thema Slimme Gebouwen – Gezonde Gebruikers wordt georganiseerd op 2 november 2023 bij de Pyth in Utrecht. Naast deze workshop bestaat het programma uit 15 andere workshops, elk met aansprekende user-cases uit de praktijk. Keynote-spreker is Jaco van Noppen, directeur Facility Management en Real Estate van de TU Delft Campus. In maart dit jaar werd Jaco gekozen tot ISS WorkPlace Manager of the Year 2023.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven