HEYDAY Facility Management

Luchthavenweg 38
5657 EB Eindhoven

T: 040- 2332800


HEYDAY levert kennis, management & capaciteit voor het ontwikkelen van de werk- en woonomgeving

Hierdoor kunnen onze opdrachtgevers in zowel de publieke als de private sector zich volledig richten op het kernproces. Met ruim 17 jaar ervaring in de facilitaire markt, ondersteund door zelf gegenereerde data en met meer dan 500 collega’s, leveren wij maatwerk voor zowel de groot zakelijke markt als het MKB.

HEYDAY gelooft in een werkomgeving die medewerkers in staat stelt het beste uit zichzelf te halen. Een omgeving die voelt als “thuis”. In die omgeving ben je namelijk verbonden, voel je je veilig en is er ruimte om initiatieven te nemen en fouten te maken. We maken mensen blij en gebouwen beter waardoor de impact van de individuele medewerker op de organisatiedoelstellingen wordt vergroot.

Onze diensten vallen onder te verdelen in 6 categorieën:

  • Facilitair management & dienstverlening
  • Vastgoed, huisvesting & workplace management
  • Community management, hospitality & events
  • Data Intelligence
  • Duurzaamheid
  • Safety, Health, Environment & Quality

Het unieke van onze propositie is onze onafhankelijke positie waarmee we met meer dan 1,500 partners een oplossing op maat voor onze opdrachtgevers bieden. Wij stellen de behoefte van onze opdrachtgevers hierbij centraal en onze diensten zijn zowel tijdelijk, structureel, modulair, flexibel, los of gecombineerd af te nemen. Onze oplossingen variëren daarmee van tijdelijke ondersteuning en advies tot conceptontwikkeling en integrale oplossingen.

Social Media

Linkedin   Twitter   Facebook   

Nieuws

Naar het overzicht

Terug naar boven