Han Strijbos benoemd als Head of Marketing bij ISS Facility Services

Han Strijbos benoemd als Head of Marketing bij ISS Facility Services

ISS Facility Services, een wereldwijd opererend bedrijf in workplace experience en facility management, maakt bekend dat Han Strijbos per 1 november is benoemd als Head of Marketing.

Veel ervaring

Han was eerder werkzaam in marketingfuncties bij onder andere Ericsson Telecommunicatie, Vodafone, Heyday en recentelijk als marketing manager bij Fancom. Hij gaat zich onder meer bezighouden met het ontwikkelen en uitwerken van de marketingstrategie en de positionering van het merk in de Nederlandse markt. ISS is wereldwijd marktleider op het gebied van facility services. ISS is actief in meer dan 45 landen en door de gedeelde ervaring kan ISS haar diensten internationaal aanbieden.

Professionalisering

Marcel Kalmeijer gaat zich als Head of Corporate Communications richten op de verdere professionalisering van communicatie en reputatiemanagement richting overige stakeholders, waaronder interne organisatie, arbeidsmarkt, mediarelaties en belangenorganisaties. Met deze aanpassing en uitbreiding van het commerciële team geeft ISS verder invulling aan het versnellen van groei, het versterken van klantbetrokkenheid en het succesvol uitvoeren van de OneISS-strategie.   


          Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven