Turner & Townsend nieuwe partner Smart WorkPlace

Turner & Townsend nieuwe partner Smart WorkPlace

Turner & Townsend is een internationaal, onafhankelijk adviesbureau dat ruim 25 jaar actief is in Nederland. Met deze ervaring en kennis versterken zij Smart WorkPlace als nieuwe partner.

Marc Hopman, Director Real Estate bij Turner & Townsend sluit zich aan als expert.

Welke kansen/ontwikkelingen ziet Turner & Townsend voor de werkomgeving van de toekomst?

We zien in de toekomst vier grote kansen en/of ontwikkelingen:

  • Smart Building Technologie: De werkomgeving van de toekomst zal sterk worden beïnvloed door smart building technologie, die energie-efficiëntie en comfort optimaliseert, en real-time aanpassingen aan verlichting en klimaatbeheersing mogelijk maakt. 
  • Gezondheid: Gezondheid krijgt een centrale rol, met werkplekken die ergonomisch zijn ontworpen en uitgerust met sensoren om de luchtkwaliteit en het welzijn van werknemers te monitoren. 
  • Hybride werken: Het hybride werken blijft populair, waardoor werknemers de flexibiliteit hebben om zowel thuis als op kantoor te werken, afhankelijk van hun behoeften en taken. Dit zal in balans moeten zijn met de sociale interacties en samenwerkingen die op kantoor plaatsvinden. Terug naar kantoor gaat gepaard met het herontwerpen van de werkomgeving die teamwork bevordert, met open ruimtes en samenwerkingszones die spontane interacties en creativiteit stimuleren. 
  • Tools: Teams zullen gebruik maken van geavanceerde samenwerkingstools en virtuele platforms om naadloos te communiceren en projecten te beheren, ongeacht hun fysieke locatie. 

De combinatie van deze ontwikkelingen gaat leiden tot een meer dynamische, gezonde en productieve werkomgeving.

Welke rol kan Turner & Townsend hierin spelen?

Onze firma speelt een cruciale rol in het ontwerpen en implementeren van smart building technologieën die energie-efficiëntie en comfort optimaliseren. We kunnen organisaties begeleiden bij het integreren van gezondheids- en welzijnsinitiatieven in hun projecten. Door onze internationale expertise in projectmanagement en kostenmanagement van fit-out projecten kunnen we de overgang naar hybride werkmodellen begeleiden. Turner & Townsend kan bedrijven ondersteunen bij het naadloos combineren van fysieke en virtuele werkomgevingen met geavanceerde samenwerkingstools. In ons standaard projectmanagement proces hebben wij tools en producten ontwikkeld om onze en duurzaamheidsdoelen en die van de klant te bereiken en tegelijkertijd een innovatieve werkomgeving te creëren. Onze uitgebreide ervaring in de internationale bouw- en vastgoedsector maakt ons de ideale partner voor het realiseren van moderne, flexibele en gezonde werkomgeving. Klanten waarderen onze ruime ervaring, want we weten wat de trends zijn en wat werkt in verschillende organisatieculturen.

Waarom is het belangrijk voor Turner & Townsend om deel te nemen aan een platform als Smart WorkPlace?

Om onze positie als ‘thought leader’ in de werkomgeving van de toekomst te versterken. Door deel te nemen, kunnen we waardevolle inzichten en kennis opdoen over de nieuwste trends en technologieën in smart buildings en gezonde werkomgevingen. Het platform biedt mogelijkheden voor netwerken en samenwerking met andere vooraanstaande organisaties in de sector. Deelname vergroot onze zichtbaarheid en geloofwaardigheid in de lokale markt, maar ook op het gebied van duurzame en slimme werkplekken. Tot slot kunnen we met onze kennis bijdragen aan, maar ook profiteren van gezamenlijke initiatieven die gericht zijn op het verbeteren van de werkplekervaring voor werknemers.  

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Meer artikelen van Turner & Townsend

Naar het overzicht

Terug naar boven